ech kupiłem cherokee i nie wiem gdzie mogę założyć rury
Moderator: Mroczny
- and
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
drogi michale...bartosiak pisze:Oj koledzy , dajecie sie bardzo łatwo prowokować, na r4x4 - sprobujcie ignorowac wszelkie posty złośliwe i zaczepne! Myślę, że bardzo szybko odechce się ataków na jeepnietych .

w mylnym jesteś błędzie.
tym razem sytuacja była odwrotna, co łatwo ustalisz zapoznając się z chronologią zajścia.
jeden z drugim nadpobudliwcy dorobli sobie spiskową teorię do rutynowych porządków realizowanych przez administratora i zaczęli ujadać. dołączyli kolejni...i wyszło jak zwykle...
najśmieszniejsze jest to, że oni naprawdę są przekonani że to ja siedzę przy klawiaturze i czekam na okazję żeby represjonować jeepniętych.
czego oczywiście nie omieszkali wyrazić zwyczajową porcją opluwania...
zima poprostu.
każdej żimy rodzi się jakas rebelia na tym forum...sam wiesz...
co ciekawe w działach gdzie komercji tnie się najwięcej bo dotyczą marek mniej pospolitych niż jeep nikt się nie rzuca-tylko jeepnięci tacy hiperaktywni są...chyba tylko po to żeby swoją wyjątkowość na tle pozostałego motłochu podkreślić...
no.

#noichuj
-
- jestem tu nowy...
Czesiu jak znamy się kilka lat z tego forum , tak Ty równiez jesteś w mylnym błędzie 
Przestudiowałem te wszystkie wątki dokladnie .
Nie mam zamiaru podgrzewać atomsfery, nie mam zamiaru pomawiać Cię o jakieś głupie wyskoki ( wiem , że ze swoim temepramentem i dowcipem oficjalnie i pod oficjalnym nickiem walisz prosto z mostu
, może zbyt prosto
)
Natomiast wiem, że jest na tym forum również grupka osób, które bez afer po prostu nie umieją, żyć .... i lubią wręcz orgiastycznie wkładac kij w mrowisko
a po co
?
Zobacz też, że ulubionym obiektem do kpin i opluwań są jeepnięci
Ja też mam jeepa i jakoś mi z tym dobrze
, ale nikomu nie narzucam wyboru marki ani modelu - wybór nalezy do nabywcy , 
Patrol też stoi sobie w stajni i też nikogo nie zmuszam do milości do Patroli:-)
Po prostu kiedys na tym forum panował jakis lepszy klimat i nastrój
fajnie było co rano zacząć pracę od czytania r4x4pl - a teraz ....... wczoraj gdy znów tu zajrzałem miałem 20 stron nie przeczytanych . Po prostu jakoś mi się nie chce , ..nawet nawoływać do pokoju między offroadery

Przestudiowałem te wszystkie wątki dokladnie .
Nie mam zamiaru podgrzewać atomsfery, nie mam zamiaru pomawiać Cię o jakieś głupie wyskoki ( wiem , że ze swoim temepramentem i dowcipem oficjalnie i pod oficjalnym nickiem walisz prosto z mostu

Natomiast wiem, że jest na tym forum również grupka osób, które bez afer po prostu nie umieją, żyć .... i lubią wręcz orgiastycznie wkładac kij w mrowisko

Zobacz też, że ulubionym obiektem do kpin i opluwań są jeepnięci

Ja też mam jeepa i jakoś mi z tym dobrze

Patrol też stoi sobie w stajni i też nikogo nie zmuszam do milości do Patroli:-)
Po prostu kiedys na tym forum panował jakis lepszy klimat i nastrój

fajnie było co rano zacząć pracę od czytania r4x4pl - a teraz ....... wczoraj gdy znów tu zajrzałem miałem 20 stron nie przeczytanych . Po prostu jakoś mi się nie chce , ..nawet nawoływać do pokoju między offroadery

Michał Bartosiak
czesław&jarząbek pisze:tylko jeepnięci tacy hiperaktywni są...chyba tylko po to żeby swoją wyjątkowość na tle pozostałego motłochu podkreślić...
no.
No tu to nas chyba Czesiu już przeceniasz .

Myyy ? My biedne żuczki są i obsra*ńce pospolite a że mróz to i usmarkane jeszcze po pachy ...

Stiopa
XJ Sport '93
XJ Sport '93
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
drogi michale...

to niestety zjawisko natury ogólnej...
napływ tanich samochodów powoduje lawinowy przyrost "ofrołderów"
a to że najczęściej podkładają się jeepnięci...cóż...statystyka...
gdzieś przecież te wszystkie jeepy po 1500ojro "zu ausslachten" z mobile.de znajdują swoje miejsce
sam dobrze wiesz, że z osobna mogą być świetnymi ludźmi, ale zebrani w sforę np na jakiejś imprezie robią się poprostu...inni...

ale jak mawiają...szoł mast goł on...

to niestety zjawisko natury ogólnej...
napływ tanich samochodów powoduje lawinowy przyrost "ofrołderów"
a to że najczęściej podkładają się jeepnięci...cóż...statystyka...
gdzieś przecież te wszystkie jeepy po 1500ojro "zu ausslachten" z mobile.de znajdują swoje miejsce
sam dobrze wiesz, że z osobna mogą być świetnymi ludźmi, ale zebrani w sforę np na jakiejś imprezie robią się poprostu...inni...

ale jak mawiają...szoł mast goł on...
#noichuj
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
no to sie w końcu zdecyduj...Stiopa pisze:czesław&jarząbek pisze:tylko jeepnięci tacy hiperaktywni są...chyba tylko po to żeby swoją wyjątkowość na tle pozostałego motłochu podkreślić...
no.
No tu to nas chyba Czesiu już przeceniasz .![]()
![]()
Myyy ? My biedne żuczki są i obsra*ńce pospolite a że mróz to i usmarkane jeszcze po pachy ...
![]()
...polemizujesz czy jak ta żaba na środku polany zostajesz rozdziawiona...Stiopa pisze:Wkurwiają mnie , i owszem głupawe i lekceważące wypowiedzi czesia , ale szczam na nie bo wiem , że o nic innego mu nie chodzi jak tylko o podniesienie nam ciśnienia .
A za cienki jest żebym się miał przez niego denerwować i silić na polemikę .

#noichuj
bo się nie tnie. Nawet dzisiaj był post gdzie "ktoś" na Miśkach pisał że ma sprzęgiełka do sprzedania i... nic - zero cięcia. Ciekawe że na Jeepie szybko by znikło...czesław&jarząbek pisze: ...
co ciekawe w działach gdzie komercji tnie się najwięcej bo dotyczą marek mniej pospolitych niż jeep nikt się nie rzuca-tylko jeepnięci tacy hiperaktywni są...chyba tylko po to żeby swoją wyjątkowość na tle pozostałego motłochu podkreślić...
no.

Racja jest jak dziura w d...,każdy ma swoją:)21
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- and
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
pokaż...SławekXJ pisze:bo się nie tnie. Nawet dzisiaj był post gdzie "ktoś" na Miśkach pisał że ma sprzęgiełka do sprzedania i... nic - zero cięcia. Ciekawe że na Jeepie szybko by znikło...czesław&jarząbek pisze: ...
no.

#noichuj
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Nieee , to nie polemika żadna , to wtręt tylko niewinny , całkiem na luzie .czesław&jarząbek pisze:no to sie w końcu zdecyduj...Stiopa pisze:czesław&jarząbek pisze:tylko jeepnięci tacy hiperaktywni są...chyba tylko po to żeby swoją wyjątkowość na tle pozostałego motłochu podkreślić...
no.
No tu to nas chyba Czesiu już przeceniasz .![]()
![]()
...polemizujesz czy jak ta żaba na środku polany zostajesz rozdziawiona...Stiopa pisze:Wkurwiają mnie , i owszem głupawe i lekceważące wypowiedzi czesia , ale szczam na nie bo wiem , że o nic innego mu nie chodzi jak tylko o podniesienie nam ciśnienia .
A za cienki jest żebym się miał przez niego denerwować i silić na polemikę .

Ta akurat wypowiedź , której dotyczył rzeczony wtręt w ogólle mnie nie wku*rwiła .

O ujadaniu na przykład mnie wku*rwiła , ale dla Ciebie to i tak żadna sprawa więc nie ma o czym .

Stiopa
XJ Sport '93
XJ Sport '93
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- and
-
- Kontaktowanie: