Moderator: Mroczny
Ha ! Żeby to chociaż panienka była to jeszcze pół biedy . Ale co zrobić jak to jest taki na witaminach i lewatywie wychowany żigolak ? Loda mu podać ? Jak ktoś lubi to może i podać ale ja coś się nie mogę przekonać .Drako pisze:wiesz ja osobiscie uwazam ze te panienki werbowane na wyborach miss sa superStiopa pisze:A wszystko przez to , że większość z tych wysztyftowanych chłoptasi , którzy siedzą w serwisach , w dziale części , nigdy w życiu nie było w warsztacie , o ubrudzeniu sobie rąk to już w ogóle nie mówiąc . Dla nich jest tylko komputer i program , w którym jeżeli czegoś nie mogą znaleźć to znaczy że tego nie ma . Żygać mi się chce jak takiego cebrzyka widzę .
Trafiają się chlubne wyjątki , ale ze świecą takich szukać .nie ma jak wydekoltowana dziunia przyjmujaca zamowienie np. na wymyiane rozrzadu
jest to slodkie
i dziwic sie ze pozniej nagle facet do momenu placenia chodzi jak nacpany
bo jak tu przy takiej dupci narzekac ze za drogie... nie wyjdzie sie na maxi kaza
![]()
![]()
BĄKU pisze:W Bielsku Białej Bierwa uruchomił własny sewis jeepa i czesze trochę mniej niż w Zabrzu ale jak tam z wykonaniem i jakością u niego to nie wiem. Napewno profesjonalny sewis jeepa powstanie w Jelczu Laskowicach i tam będzie dla was placki najtaniej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość