Jeep Commander - opony 4x4
Moderator: Mroczny
Re: Jeep Commander - opony 4x4
jak chesz korzystać z parametrów, którymi tak sie chwalisz, to żadnych terenowych opon czy pseudoterenowych at tylko dedykowane szybkim suvom dobre, markowe opony, dobrze odprowadzające wodę i przyczepne na suchym bo ten kiosk coś sobie zanabył daleko odbiega walorami trakcyjnymi i areodynamiką od przeciętnego passata kombi a z racji mocnego silnika łatwo o tym zapomnieć. Masz zresztą to wszystko ładnie wyłuszczone w instrukcji i na zasłonce słonecznej kierowcy. W ofercie każdej firmy sobie znajdziesz co tam chcesz.
A jakie Kluczu masz opony w swoim burbanie? Mniemam, że w bagno się nie zapuszczasz, więc co polecasz z szosówek, bo niedługo moje BFG Long Traile dokonają swojego zywota.klucz13 pisze:Eeeee tam zaraz dedykowane przecież Eskapada mu wyłuszczył ale ja do subiego żadnej z nich bym nie wsadził![]()
Chevy Tahoe 5.7 V8
BFG AT i w teren wjeżdzam choć raz z bagna nie wyjechałem a dwa patrole się zesrały dopiero fadroma dała radęsmuggler pisze:A jakie Kluczu masz opony w swoim burbanie? Mniemam, że w bagno się nie zapuszczasz, więc co polecasz z szosówek, bo niedługo moje BFG Long Traile dokonają swojego zywota.klucz13 pisze:Eeeee tam zaraz dedykowane przecież Eskapada mu wyłuszczył ale ja do subiego żadnej z nich bym nie wsadził![]()

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii