Jeep Commander - opony 4x4

MJ, CJ, YJ, TJ, XJ, KJ, KK, WJ, ZJ, XK, WK, WH, JK, JL, JT

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
Mroczny

Re: Jeep Commander - opony 4x4

Post autor: Mroczny » wt cze 23, 2009 5:29 pm

jak chesz korzystać z parametrów, którymi tak sie chwalisz, to żadnych terenowych opon czy pseudoterenowych at tylko dedykowane szybkim suvom dobre, markowe opony, dobrze odprowadzające wodę i przyczepne na suchym bo ten kiosk coś sobie zanabył daleko odbiega walorami trakcyjnymi i areodynamiką od przeciętnego passata kombi a z racji mocnego silnika łatwo o tym zapomnieć. Masz zresztą to wszystko ładnie wyłuszczone w instrukcji i na zasłonce słonecznej kierowcy. W ofercie każdej firmy sobie znajdziesz co tam chcesz.

Awatar użytkownika
smuggler

Post autor: smuggler » pt lip 24, 2009 6:50 am

klucz13 pisze:Eeeee tam zaraz dedykowane przecież Eskapada mu wyłuszczył ale ja do subiego żadnej z nich bym nie wsadził :wink:
:)21
A jakie Kluczu masz opony w swoim burbanie? Mniemam, że w bagno się nie zapuszczasz, więc co polecasz z szosówek, bo niedługo moje BFG Long Traile dokonają swojego zywota.
Chevy Tahoe 5.7 V8

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » pt lip 24, 2009 8:49 pm

smuggler pisze:
klucz13 pisze:Eeeee tam zaraz dedykowane przecież Eskapada mu wyłuszczył ale ja do subiego żadnej z nich bym nie wsadził :wink:
A jakie Kluczu masz opony w swoim burbanie? Mniemam, że w bagno się nie zapuszczasz, więc co polecasz z szosówek, bo niedługo moje BFG Long Traile dokonają swojego zywota.
BFG AT i w teren wjeżdzam choć raz z bagna nie wyjechałem a dwa patrole się zesrały dopiero fadroma dała radę
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jeep”