walka z wibracjami...

MJ, CJ, YJ, TJ, XJ, KJ, KK, WJ, ZJ, XK, WK, WH, JK, JL, JT

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
Stiopa

Post autor: Stiopa » pn maja 23, 2005 8:38 am

bartosiak pisze:Śmiejcie się, śmiejcie ...a sporóbujcie tu pomieszkać :D :D :D - ani morza, ani smoka wawelskiego ani nawet koziołków , za to manifestacje , protesty , zjazdy rady Europy , anty i alter globaliści i jeszcze wyścigi na 1/4 mili na Bemowie !! no kurcze , mieszkac się odechciewa! :)21
Coś w tym chyba jest - kumpel w ubiegłym roku często bywał służbowo w stolicy i mówi , że chyba by tam zwariował . Ja tam biedny żuczek wolę sobie siedzieć na naszej prowincji a i tak mnie pośpiech coponiektórych denerwuje tak , że jak żem spokojny człowiek to mi się pięści same zaciskają .
No to gdybym mieszkał w Warszawie - miesiąc i wrzody albo wyrok za zabójstwo .

:D :D
Stiopa
XJ Sport '93

Awatar użytkownika
bartosiak

Post autor: bartosiak » pn maja 23, 2005 9:47 am

ostatnio słyszałem taki dowcip:
w Warszawie to ludzie nawet na ruchomych schodach jeszcze sami wchodzą pod górę aby było szybciej! :D
Michał Bartosiak

Awatar użytkownika
Radek666

Post autor: Radek666 » pn maja 23, 2005 9:58 am

bartosiak pisze:ostatnio s³ysza³em taki dowcip:
w Warszawie to ludzie nawet na ruchomych schodach jeszcze sami wchodz± pod górê aby by³o szybciej! :D
To akurat nie tylko w Warszawce niestety.... sa gorsze miasta w ktorych za normalne wjezdzanie schodzmi po lewej stronie mozna dostac ochrzan ob zwyczajowo jest to "szybki pas ruchu" dla ludzi wbiegajacych po takowych schodach - stac nalezy po prawej.... straszne :-(
Radek zwany TReneR
Mialem sobie kiedys Jeepka :-(

Awatar użytkownika
Stiopa

Post autor: Stiopa » pn maja 23, 2005 11:05 am

Radek666 pisze:
bartosiak pisze:ostatnio słyszałem taki dowcip:
w Warszawie to ludzie nawet na ruchomych schodach jeszcze sami wchodzą pod górę aby było szybciej! :D
To akurat nie tylko w Warszawce niestety.... sa gorsze miasta w ktorych za normalne wjezdzanie schodzmi po lewej stronie mozna dostac ochrzan ob zwyczajowo jest to "szybki pas ruchu" dla ludzi wbiegajacych po takowych schodach - stac nalezy po prawej.... straszne :-(
Ci wbiegający powinni z daleka drzeć mordę :"LEWA WOLNA" !!

Świat się kończy Pani Popiołkowa . :(
Stiopa
XJ Sport '93

Awatar użytkownika
Radek666

Post autor: Radek666 » pn maja 23, 2005 11:47 am

Stiopa pisze:
Radek666 pisze: To akurat nie tylko w Warszawce niestety.... sa gorsze miasta w ktorych za normalne wjezdzanie schodzmi po lewej stronie mozna dostac ochrzan ob zwyczajowo jest to "szybki pas ruchu" dla ludzi wbiegajacych po takowych schodach - stac nalezy po prawej.... straszne :-(
Ci wbiegaj±cy powinni z daleka drzeæ mordê :"LEWA WOLNA" !!

¦wiat siê koñczy Pani Popio³kowa . :(
Wystarczy zeby mieli na wyposazeniu kierunkowskazy i sygnalizowali zamiar wyprzedzanai no i obowiazkowo lusterko wsteczne dla stojacych!! ;-) No i nie nalezy zapomniec o obowiazkowym kasku na schodach ruchomych!!

ps. a na deske lindserfingowa obowiazkowa gasnica przy bomie!
Radek zwany TReneR
Mialem sobie kiedys Jeepka :-(

Awatar użytkownika
Stiopa

Post autor: Stiopa » pn maja 23, 2005 1:28 pm

Radek napisał :
ps. a na deske lindserfingowa obowiazkowa gasnica przy bomie!
A na wszelkie bolączki i frustracje deska sedesowa - do użytku zewnętrznego oczywiście .

:)21
Stiopa
XJ Sport '93

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jeep”