czy ktos przerabial cherokee-go albo granda z 4.0 na diesla?

MJ, CJ, YJ, TJ, XJ, KJ, KK, WJ, ZJ, XK, WK, WH, JK, JL, JT

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
vandall1

Post autor: vandall1 » ndz sie 21, 2005 11:30 am

Czytam,że macie niejaki problem z połaczeniem skrzyni merca z rduktorem granda....
Żaden problem-zrobiłem takie coś do połaczenia: skrzynia od 123 i red 249
Ma to forme rury dużej średnicy i długości bodaj koło 170 mm.Wewnątrz tej rury mieści sie jeszcze gumowe sprzęgło merca.Całość po skręceniu jest sztywnym zespołem,bez zadnych krótkich wałków.Zatem red pipa daje sie połaczyć w jeden blok ze wszystkim co pasuje na skrzynię od 123.
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl

adam biccars
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Re: co to jest? czy to jest cos warte?

Post autor: adam biccars » ndz sie 21, 2005 1:48 pm

misman pisze:
danielpoz pisze:
misman pisze: Händler:
AlSaqar Fahrzeughandel

:)21
i co? bo nie kumam?
Turek. Najprawdopodobniej. Lub inny Arab. Niejaki Fama głosi, że od Turków i Arabów nie kupować, bo się zostanie wyruchanym :)21
co ty piszesz za glupoty! chyba czegos nie doczytales! a tak na marginesie to

z turasami i arabami robi sie najlepsze interesy, tylko oni potrafia zakrecic niemca tak zegy sprzedal samochod za 1/3 ceny, a ja biore za 1/2 i kazdemu gra! przyklad: kupilem viatare 1995 dluga, z plastikami, klima, w idealnym stanie za 1600 euro przebieg 98tys! samochod z pierwszej reki, to zobacz turas dal pewnie z 1000e, a ja sprzedalem za 14000zl i kazdy byl zadowolony! nie robi sie tylko tam interesow z WNP!!!! oni zawsze maja zlomy i nie chca sie handlowac!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jeep”