Czytam,że macie niejaki problem z połaczeniem skrzyni merca z rduktorem granda....
Żaden problem-zrobiłem takie coś do połaczenia: skrzynia od 123 i red 249
Ma to forme rury dużej średnicy i długości bodaj koło 170 mm.Wewnątrz tej rury mieści sie jeszcze gumowe sprzęgło merca.Całość po skręceniu jest sztywnym zespołem,bez zadnych krótkich wałków.Zatem red pipa daje sie połaczyć w jeden blok ze wszystkim co pasuje na skrzynię od 123.
czy ktos przerabial cherokee-go albo granda z 4.0 na diesla?
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
Re: co to jest? czy to jest cos warte?
co ty piszesz za glupoty! chyba czegos nie doczytales! a tak na marginesie tomisman pisze:Turek. Najprawdopodobniej. Lub inny Arab. Niejaki Fama głosi, że od Turków i Arabów nie kupować, bo się zostanie wyruchanymdanielpoz pisze:i co? bo nie kumam?misman pisze: Händler:
AlSaqar Fahrzeughandel
z turasami i arabami robi sie najlepsze interesy, tylko oni potrafia zakrecic niemca tak zegy sprzedal samochod za 1/3 ceny, a ja biore za 1/2 i kazdemu gra! przyklad: kupilem viatare 1995 dluga, z plastikami, klima, w idealnym stanie za 1600 euro przebieg 98tys! samochod z pierwszej reki, to zobacz turas dal pewnie z 1000e, a ja sprzedalem za 14000zl i kazdy byl zadowolony! nie robi sie tylko tam interesow z WNP!!!! oni zawsze maja zlomy i nie chca sie handlowac!