temat stary-> mam kryzys...
Moderator: Mroczny
Wracam sobie z imprezy , napełniony jak autobus w godzinach szczytu , prawie już do domu doczłapałem , aż tu nagle coś mnie w plecy wali ! Obracam się , patrzę - ziemia . Wstaje , idę dalej , nagle jakiś kark mi na rękę nadepnął . Patrzę a ich tam czterech . Całe życie mi przed oczami przeleciało , dom , rodzina - to koniec - pomyslałem .
Aż tu nagle zza winkla wypada coś dużego , białego , z rykiem potwornym ! Patrze a to mój Jeepek Kochany ! Dopadł sterydów w ułamku sekundy ( wiadomo 6,5 sekundy do setki ! ) , wpier*dol im taki spuścił jak kozie za obierki .
A potem mordę mi swoim ciepłym jęzorem wylizał , podniósł z prochu w który miałem się obrócić i do domciu i ciepłego łóżeczka zawiózł .
Rano , kiedy kac minął dałem mu miskę ciepłego castrola w nagrodę .
I że co ? Że Jeepy nie są wyjątkowe ?

Aż tu nagle zza winkla wypada coś dużego , białego , z rykiem potwornym ! Patrze a to mój Jeepek Kochany ! Dopadł sterydów w ułamku sekundy ( wiadomo 6,5 sekundy do setki ! ) , wpier*dol im taki spuścił jak kozie za obierki .
A potem mordę mi swoim ciepłym jęzorem wylizał , podniósł z prochu w który miałem się obrócić i do domciu i ciepłego łóżeczka zawiózł .

Stiopa
XJ Sport '93
XJ Sport '93
Stiopa pisze:Wracam sobie z imprezy , napełniony jak autobus w godzinach szczytu , prawie już do domu doczłapałem , aż tu nagle coś mnie w plecy wali ! Obracam się , patrzę - ziemia . Wstaje , idę dalej , nagle jakiś kark mi na rękę nadepnął . Patrzę a ich tam czterech . Całe życie mi przed oczami przeleciało , dom , rodzina - to koniec - pomyslałem .
![]()
![]()
O cholera nie jest dobrze, coraz gorzej to wszystko wygląda

Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
Oj Szczepus Szczepus ....Stiopa pisze:Wracam sobie z imprezy , napełniony jak autobus w godzinach szczytu , prawie już do domu doczłapałem , aż tu nagle coś mnie w plecy wali ! Obracam się , patrzę - ziemia . Wstaje , idę dalej , nagle jakiś kark mi na rękę nadepnął . Patrzę a ich tam czterech . Całe życie mi przed oczami przeleciało , dom , rodzina - to koniec - pomyslałem .
![]()
![]()

zawsze mnie doprowadzasz do łez

no i jeszcze to.... (...)
wpier*dol im taki spuścił jak kozie za obierki .
"G" -> G-UNIT - producentka adrenaliny...
LC J200 V8 '11 -> dupowozik...
LC J200 V8 '11 -> dupowozik...
To wjedż na Ft na naprawdę śliskie...albo zjeżdżaj w dół po sliskimklimson pisze:a tak btw; po co nam part time ( na luzne i sliskie ) skoro mozna zapiac full time i efekt bedzie ten sam a nie ma obawy ze jak pojawi sie czarne i szorstkie to co szczeli

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
no nievandall1 pisze:To wjedż na Ft na naprawdę śliskie...albo zjeżdżaj w dół po sliskimklimson pisze:a tak btw; po co nam part time ( na luzne i sliskie ) skoro mozna zapiac full time i efekt bedzie ten sam a nie ma obawy ze jak pojawi sie czarne i szorstkie to co szczeli

>>>nie rzucim ziemi skad nasz ROOT<<<
IROKEZ 1991, XJ 4.0L HO Limited mod.1992, LPG IIgen.
[quote="klimson"][quote="vandall1"][quote="klimson"]a tak btw; po co nam part time ( na luzne i sliskie ) skoro mozna zapiac full time i efekt bedzie ten sam a nie ma obawy ze jak pojawi sie czarne i szorstkie to co szczeli
[/quote]
To wjedż na Ft na naprawdę śliskie...albo zjeżdżaj w dół po sliskim
[/quote] no nie
ja tu oczekuje PORADY
a nie zebym sie zabil
napisz lopatologicznie jak i co
[/quote]
Tu chodzi o to, ze na full time przy hamowaniu latwiej zablokowac przednie kola niz na part time...

To wjedż na Ft na naprawdę śliskie...albo zjeżdżaj w dół po sliskim

Tu chodzi o to, ze na full time przy hamowaniu latwiej zablokowac przednie kola niz na part time...
XJ Country 4.0L, 242, manual, lift 2", LPG II gen. 30x9.5 AT/MT
no faktycznie fajnie- jako ze u mnie zima taka prawdziwa ze 40cm sniegu- to zapodalem koleczka na placyku i ft zdecydowanie szybcjej od ptKasprol pisze:Na FT mozna sie pieknie bawic na sliskim tylko trzeba duzo placu ja swojego zeszłej zimy rozkreciłem tak ze krecił sie wokól własnej osi![]()
![]()
ale na asfalcie bym nie próbował

>>>nie rzucim ziemi skad nasz ROOT<<<