pojeździłem cherokeem 4.0 i żeby tak zaraz ach i och to nie powiem, ale jeździ w miarę ok.
Mam takie pytanie: silnik 3.1 Diesel w Grandzie, cóż to za maszyna? Jeździ ktoś tym? jak się sprawuje? Bo ten zestaw coraz bardziej mi się podoba............
Jeep 2,5 TD
Moderator: Mroczny
- lesio jeep
-
Dzięki za opinie. Z tego wynika, że te starsze Diesle montowane w Jeepach byraczej mało warte. I pomimo, że bardzo lubię Diesle (zwłaszcza w autach terenowych) to jednak zaczynam się oglądać za benzynwym Jeepem.
A kto zna tego:
http://www.allegro.pl/item107522777_jee ... o_4_0.html
Pozdrawiam
A kto zna tego:
http://www.allegro.pl/item107522777_jee ... o_4_0.html
Pozdrawiam
Z diesli to 2.7 CRD spisuje się naprawdę dzielnie, ale one raczej drogawe są. Jaki masz budżet?
Co się tyczy tego egzemplarza, to nie znam osobiście, ale powiem ci co by mnie niepokoiło- opis. Wskazuje on na to, że albo jego właściciel nie ma pojęcia o jeepach albo kłamie w żywe oczy. Ze wskazaniem na to drugie. A na to bym uważał.
No i zakup z roku 99 to pewne ryzyko, bo jako iż był to początek produkcji to było sporo drobnych wad. Jak mówiłem określ budżet, to będzie wiadomo na czym się skupiać. Niemniej szukałbym co najmniej rocznika 2000. Nie znaczy to, żę w ty 1999 MUSI być coś nie tak, ale jest większa szansa, że MOŻE.
Co się tyczy tego egzemplarza, to nie znam osobiście, ale powiem ci co by mnie niepokoiło- opis. Wskazuje on na to, że albo jego właściciel nie ma pojęcia o jeepach albo kłamie w żywe oczy. Ze wskazaniem na to drugie. A na to bym uważał.
No i zakup z roku 99 to pewne ryzyko, bo jako iż był to początek produkcji to było sporo drobnych wad. Jak mówiłem określ budżet, to będzie wiadomo na czym się skupiać. Niemniej szukałbym co najmniej rocznika 2000. Nie znaczy to, żę w ty 1999 MUSI być coś nie tak, ale jest większa szansa, że MOŻE.

Był Jeep Grand Cherokee 4.0 2004, jest Suzuki Jimny 1.3 2006