"Po rajdzie zawsze jedziemy na stacje i kupujemy cukierki"

MJ, CJ, YJ, TJ, XJ, KJ, KK, WJ, ZJ, XK, WK, WH, JK, JL, JT

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
zagaj1

Re: "Po rajdzie zawsze jedziemy na stacje i kupujemy cukierk

Post autor: zagaj1 » wt mar 01, 2011 8:43 pm

A to nie jest przypadkiem fura kolegi z forum ?? :)
Patrol Y61 Long ZD30DTi &Seicento& KTM LC4 640SM
Dziadostwa nie rób, skręć drutem...! :)21

Olleo
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: Olleo » wt mar 01, 2011 8:52 pm

Mozliwe, ze i kolegi z forum, o ile nie tylko na forum.subaru.pl sie udziela :)21

Zona nie ma co zakladac, bo ona od czasu do czasu chce w piaskowni tym pojezdzic, a to mi doradzcie :)21

p.s. no dobra, powiem wam w sekrecie ;) ze zona, nie ma profilu ani na forum.subaru.pl, ani forum-subaru.pl, ani na zadnym forum bravy (ujezdza fiata brave), ani tym bardziej naszej klasie, czy czyms w tym rodzaju. Alergicznie reaguje na slowa "forum" i "profil" :D

Awatar użytkownika
misman

Post autor: misman » wt mar 01, 2011 11:55 pm

Ej gościu, coś mi wygląda, że sam nie wiesz, czego tak naprawdę chcesz.. A to Ci się Jeep podoba, bo filmik urzekł, a to "żonie się patrol podoba"... Subarynkę też pewnie kupowałeś, bo wszyscy się zachwycali, że to trendi subaru, więc dobrze i fajnie było coś takiego posiadać ? :)21
Weź no najpierw znajdź kogoś, kto Cię przynajmniej przewiezie jakimś samochodem, żebyś oprócz wyglądu kupił też częściową dla siebie użyteczność. Czyli - żebyś za parę miesięcy nie sprzedawał szrota wq...wiony, że za dużo pali, albo plastiki skrzypią, albo mały bagażnik, albo brak mocy, albo głośny w środku, albo się psuje, albo... Przetestuj kilka różnych marek, a dopiero potem zadawaj pytania, "czy warto (...)". Bo tak, to ja sensu najmniejszego nie widzę.
"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."

Awatar użytkownika
misman

Post autor: misman » śr mar 02, 2011 12:01 am

A w ogóle to filmiki pierwsza klasa, przyjemnie popatrzeć na zmagania terenowych samochodów w ciężkim off-rołdzie :)21
"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."

Olleo
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: Olleo » śr mar 02, 2011 6:29 am

misman pisze:Ej gościu, coś mi wygląda, że sam nie wiesz, czego tak naprawdę chcesz.. A to Ci się Jeep podoba, bo filmik urzekł, a to "żonie się patrol podoba"... Subarynkę też pewnie kupowałeś, bo wszyscy się zachwycali, że to trendi subaru, więc dobrze i fajnie było coś takiego posiadać ? :)21
I tu sie mylisz. Co ja chce, to dokladnie wiem - garazu, w ktorym beda: Impreza STI, Forester 2.5XT, zmotany XJ i wyprawowy Patrol :)17

Niestety musze ograniczyc zachcianki do mozliwosci portfela :evil:

Od Patrola sie zaczelo - mialem offroadowa przygode kolo Tarnowskich Gor z wykorzystaniem Y60 i wiem, z czym to sie je. Musialem jednak ograniczyc zachcianki i pogodzic mozliwosci terenowe z komfortem na codzien. Udalo sie okrasic je szczypta adrenaliny w postaci uturbionego boxera i tak powstal pomysl na Forestera.

p.s. Forek do tej pory budzi grymas obrzydzenia i uwagi na temat najbrzydszego samochodu w okolicy u tych wspomnianych przez ciebie "wszystkich" :lol: Przynajmniej poki ich nie przewioze :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jeep”