To wy juz tam w Polsce Ameryke macie. Po doliczeniu 22% VAT to $55/godz. Ja znam warsztaty ktore tutaj tzn. w USA tyle biora z tym, ze autoryzowane to zwykle wiecej, wiec jakies $65-$70 i w gore). No ale stan New Jersey, gdzie mieszkam jest bardzo drogie. Jak pojedzie sie do Pensylwanii to pewnie autoryzowany serwis bedzie bral okolo $50 za godz. Paranoja!!!!!!!and pisze:czesci fakt sa drogie . w Poznaniu tez niczego kasuja. najgorsze jest cena roboczogodziny : 149 zl netto! .
Autotraper sucks!!!
Moderator: Mroczny
- moomoojeep
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Voytek
W teren: 79 Jeep CJ-7: 4.5", 33"SS
Na codzien: 99 Cool 4x4 Cherokee XJ: 2.5"
www.run4x4fun.com
www.run4x4fun.com
- Discotheque
-
Bo u nas to od dawna" dziki zachód"moomoojeep pisze:To wy juz tam w Polsce Ameryke macie. Po doliczeniu 22% VAT to $55/godz. Ja znam warsztaty ktore tutaj tzn. w USA tyle biora z tym, ze autoryzowane to zwykle wiecej, wiec jakies $65-$70 i w gore). No ale stan New Jersey, gdzie mieszkam jest bardzo drogie. Jak pojedzie sie do Pensylwanii to pewnie autoryzowany serwis bedzie bral okolo $50 za godz. Paranoja!!!!!!!and pisze:czesci fakt sa drogie . w Poznaniu tez niczego kasuja. najgorsze jest cena roboczogodziny : 149 zl netto! .

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- moomoojeep
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Miales na mysli DZIKI WSCHOD!!!klucz13 pisze:Bo u nas to od dawna" dziki zachód"moomoojeep pisze:To wy juz tam w Polsce Ameryke macie. Po doliczeniu 22% VAT to $55/godz. Ja znam warsztaty ktore tutaj tzn. w USA tyle biora z tym, ze autoryzowane to zwykle wiecej, wiec jakies $65-$70 i w gore). No ale stan New Jersey, gdzie mieszkam jest bardzo drogie. Jak pojedzie sie do Pensylwanii to pewnie autoryzowany serwis bedzie bral okolo $50 za godz. Paranoja!!!!!!!and pisze:czesci fakt sa drogie . w Poznaniu tez niczego kasuja. najgorsze jest cena roboczogodziny : 149 zl netto! .

Voytek
www.run4x4fun.com
www.run4x4fun.com
- moomoojeep
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Caly czy bez glowy???Discotheque pisze:A ile tam w USA kosztuje kurczak? taki kurczak z rozna

Voytek
www.run4x4fun.com
www.run4x4fun.com
- moomoojeep
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Nawet ostatnie mrozy w Polsce zdecydowanie wskazuja, ze to Wschod prze wielkie W. Wyz arktyczny z centrum nad Moskwa przesuwa sie w strone Warszawy.moomoojeep pisze:Miales na mysli DZIKI WSCHOD!!!klucz13 pisze:Bo u nas to od dawna" dziki zachód"moomoojeep pisze: To wy juz tam w Polsce Ameryke macie. Po doliczeniu 22% VAT to $55/godz. Ja znam warsztaty ktore tutaj tzn. w USA tyle biora z tym, ze autoryzowane to zwykle wiecej, wiec jakies $65-$70 i w gore). No ale stan New Jersey, gdzie mieszkam jest bardzo drogie. Jak pojedzie sie do Pensylwanii to pewnie autoryzowany serwis bedzie bral okolo $50 za godz. Paranoja!!!!!!!

Voytek
www.run4x4fun.com
www.run4x4fun.com
- Discotheque
-
-
- jestem tu nowy...
- and
-
- Kontaktowanie:
- moomoojeep
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
A jak ma nie byc barbarzynski jak nim rzadzi "redneck" w wolnym tlumaczeniu (bardzo wolnym) burak z Texasu. A zeby nie bylo niedomowien to w wolnym tlumaczneniu nie chodzi o predkosc.Discotheque pisze:Jecie kurczaki z rozna z glowami?moomoojeep pisze:Caly czy bez glowy???Discotheque pisze:A ile tam w USA kosztuje kurczak? taki kurczak z rozna
Dzizzasss co za barbarzynski kraj

Voytek
www.run4x4fun.com
www.run4x4fun.com
- moomoojeep
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
A ja sie dziwilem jak mi kiedys kumpel ze Szkocji (nota bene rodowity Szkot) powiedzial, ze Stany sa dla niego tanie. Widze teraz, ze drozyzna nie tylko w Szkocji ale i w Austrii, a pewnie i w calej Zachodniej Europie do ktorej wielkimi krokami zmierza Polska.Jeepomaniac pisze:A chcecie wiedziec ile kosztuje roboczogodzina mechanika w serwisie w Austrii?
75,- EUR + VAT (20%)![]()
pozdraiwiam!
Voytek
www.run4x4fun.com
www.run4x4fun.com
-
- jestem tu nowy...
Jak nastanie w polsce czys EURO to dopiero zobaczycie co to jest "drozyzna" !moomoojeep pisze:A ja sie dziwilem jak mi kiedys kumpel ze Szkocji (nota bene rodowity Szkot) powiedzial, ze Stany sa dla niego tanie. Widze teraz, ze drozyzna nie tylko w Szkocji ale i w Austrii, a pewnie i w calej Zachodniej Europie do ktorej wielkimi krokami zmierza Polska.Jeepomaniac pisze:A chcecie wiedziec ile kosztuje roboczogodzina mechanika w serwisie w Austrii?
75,- EUR + VAT (20%)![]()
pozdraiwiam!

WG 2004 , 2.7CRD Overland in black
Mam rodzinę w Germanii i do dzisiaj płaczą bo jak im euro wprowadzili to te przeliczenia cen i wynagrodzeń nijak im na dobre nie wyszły. Wszystko podrożało. Te zaokrąglenia cen towarów i usług w górę...
XJ'92 Ltd 4.0HO
Na Jeepa nikt nie powie LR.W przeciwieństwie do LRa na którego większość mówi dżip
Na Jeepa nikt nie powie LR.W przeciwieństwie do LRa na którego większość mówi dżip
No ale w Germanii socjalizm pelna geba o konkurencji to pewnie tylko na wykladach na uniwerku slyszeliSiMarco pisze:Mam rodzinê w Germanii i do dzisiaj p³acz± bo jak im euro wprowadzili to te przeliczenia cen i wynagrodzeñ nijak im na dobre nie wysz³y. Wszystko podro¿a³o. Te zaokr±glenia cen towarów i us³ug w górê...

Radek zwany TReneR
Mialem sobie kiedys Jeepka
Mialem sobie kiedys Jeepka

- moomoojeep
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Kiedys mi znajomi co na stale w Niemczech mieszkaja powiedzieli, ze jak wprowadzili EURO to ceny prawie wcale sie nie zmienly. Zmienili tylko znaczek MARKI na znaczek EURO po cenieSiMarco pisze:Mam rodzinę w Germanii i do dzisiaj płaczą bo jak im euro wprowadzili to te przeliczenia cen i wynagrodzeń nijak im na dobre nie wyszły. Wszystko podrożało. Te zaokrąglenia cen towarów i usług w górę...

Voytek
www.run4x4fun.com
www.run4x4fun.com