Odcienie na 4 biegu
Moderator: Mroczny
Odcienie na 4 biegu
Jako że jeep po zakupie juz prawie ogarnięty mechanicznie przyszedł czas na testy i na czwartym biegu na autostradzie obroty 3.800 i zonk odcinka a bez niej poszedł by spokojnie dwie paczki teraz staje na 185.Nigdy nie zglebiałem tematu bo syfy robione na simach itp.Jakiś sposób na obejście odcinki ?
NO I JEST RZOPA
- Misiek Cypr
-
Re: Odcienie na 4 biegu
A co to za auto?
Z tego co pamitem, to juz WJ mial ograniczenie do 180km/h. Usuwa sie wirusem.
Jesli macie opony z indeksem predkosci 210 to warto odblokowac, ale zdecydowana wiekszosc AT, MT ma 160km/h
Z tego co pamitem, to juz WJ mial ograniczenie do 180km/h. Usuwa sie wirusem.
Jesli macie opony z indeksem predkosci 210 to warto odblokowac, ale zdecydowana wiekszosc AT, MT ma 160km/h
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Opony bfg At spoko jakoś nie boje się że wybuchną wkurza mnie to zamulenie i rozpędzanie A i zastanawia ile pojedzie po odblokowaniu. Co trzeba mię by sciągnąć
NO I JEST RZOPA
- Misiek Cypr
-
Ograniczenie jest elektroniczne, wiec ogarniety haker samochodowy zdejmie.
Pytanie po co? Ciezko go wyhamowac z takiej predkosci, poza tym opony po pol h jazdy wam polplyna I ciezko bedzie w droge traffic.
Auto jedzie kolo 200, ale pamietaj ze sprawnosc aerodynamiczna XJ ma porownywalna z wolnostojacym garazem
Pytanie po co? Ciezko go wyhamowac z takiej predkosci, poza tym opony po pol h jazdy wam polplyna I ciezko bedzie w droge traffic.
Auto jedzie kolo 200, ale pamietaj ze sprawnosc aerodynamiczna XJ ma porownywalna z wolnostojacym garazem

513549044
513549044
- Misiek Cypr
-
Przy tej predkosci, smiem twierdzic ze hamulce nie istnieja w tym aucie
513549044
513549044
Testy robione na odcinku Rzeszów Dębica Dębica Rzeszów 180 na tempomacie żeby nie dochodziło do irtującej zamułki.Nie zaobserwowałem jakiś popłynięć czy niestabilności auto prowadzi się jedną ręką w drugiej bułka z maka i nie ma problemu. Spalanie ok 25 lpg wiec tez bez tragedi
NO I JEST RZOPA
Zastaw fokus na tył już leży na stryszku spoko nie wszystko na roz 

NO I JEST RZOPA
- Misiek Cypr
-
Bo jak na liczniku masz 180, to GPS pokazuje 160-165, a te predkosc, BFG ogarnia
513549044
513549044
To tym bardziej musze zrobić żeby jakieś dresiary w audi mnie nie objeżdżały 

NO I JEST RZOPA
i tak beda
polowa tdi po czipie
sama słodycz sie delektowac jazda krajoznawcza pipem
z 5.2 w grandzie 2 paki jechałem ale zeby jedna reka i z bułka- temat nie do pokonania
polowa tdi po czipie
sama słodycz sie delektowac jazda krajoznawcza pipem
z 5.2 w grandzie 2 paki jechałem ale zeby jedna reka i z bułka- temat nie do pokonania

- Damian
-
- Kontaktowanie:
jak ci ten "dresiarz w tdi" zahamuje awaryjnie z tych 180 km/h, to będziesz solidnie zdziwiony
sam lubię zapierdalać, ale są do tego odpowiednie wozy
na pewno nie jest nim 20-letni śmietnik na terenowych oponach, z archaicznym zawiasem i spowalniaczami zamiast hamulców.
sam lubię zapierdalać, ale są do tego odpowiednie wozy
na pewno nie jest nim 20-letni śmietnik na terenowych oponach, z archaicznym zawiasem i spowalniaczami zamiast hamulców.
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Ściągnę odcinke żeby w terenie na reduktorze na 4 biegu nie kończył mi się zakres na 3.800 obrotów
Lepiej brzmi
Hahaha
Lepiej brzmi

Hahaha
NO I JEST RZOPA
P.s myślę za mój jeep jest w dużo lepszym stanie niż co drugi cywik co nocami po miescie lata 200
Z końcówkami kierowniczymi zamiennikami zamienników zregenerowanymi w HPA
Bang

Bang

NO I JEST RZOPA
- Damian
-
- Kontaktowanie:
i głupota innych ma być usprawiedliwieniem Twojej?
można i tak...
można i tak...
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Aśka&Kuba pisze:P.s myślę za mój jeep jest w dużo lepszym stanie niż co drugi cywik co nocami po miescie lata 200![]()
Bang
to poka tego pipa jak juz tak sie chwalisz

Na czwartym biegu panie to moje wozidło wchodzi na czerwone pole.Aśka&Kuba pisze:przyszedł czas na testy i na czwartym biegu na autostradzie obroty 3.800 i zonk odcinka
Ale do suzi to nowoczesne i wydajne silniki kładli a nie z rybackiej łajby.

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
I nie jeździ.

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
Jak skoncze to wrzuce został juz tylko osprzet silnika nowy zapodać i silnik przepatrzeć rolki itp pierdołki
Ogolnie doprowadam do stanu fabrycznego nowego idzie wszysko nowe zrobione mosty plus obspawanie i najmocniejsze graty wsadzone hamulce przewody wahacze wzmocnione panhard wzmocniony przekładnia waly reduktor belka skrzynia zawias lift 1 cal
Ogolnie doprowadam do stanu fabrycznego nowego idzie wszysko nowe zrobione mosty plus obspawanie i najmocniejsze graty wsadzone hamulce przewody wahacze wzmocnione panhard wzmocniony przekładnia waly reduktor belka skrzynia zawias lift 1 cal
NO I JEST RZOPA
- Misiek Cypr
-
Generalnie kiedys mnie taki jeden wyprzedzil I po heblach dal przed nosem. Jego mina w lusterku, jak pomylilem gaz z hamulcem, bezcenna, uciekl do rowu.
Mialem stalowy zderzak, a roznica predkosci nie byla wielka.
Najpierw zamulal, to go wyprzedzilem. On sie zdenerwowal, lykna mnie I po hamplach cisnal, zeby mnie ukarac.
Jechal SLK 230Kompressor
Mialem stalowy zderzak, a roznica predkosci nie byla wielka.

Najpierw zamulal, to go wyprzedzilem. On sie zdenerwowal, lykna mnie I po hamplach cisnal, zeby mnie ukarac.

513549044
513549044
- Misiek Cypr
-
Zeby nie bylo.
Nie zajechalem mu drogi, jechalem od niego szybciej I na dwypasmowce zmienilem pas na lewy z duzym wyprzedzeniem. Bylo gdzies kolo Plonska. Nadmienie ze droga jest ekspresowa, wyjechalismy z tej samej stacji benzynowej, tylko, ja no tego... szybciej od niego przyspieszalem. Tylko ze ja jechalem swoim tempem, a on czorta sciemnial blond biustwo jakies, na prawym fotelu.
Nie zajechalem mu drogi, jechalem od niego szybciej I na dwypasmowce zmienilem pas na lewy z duzym wyprzedzeniem. Bylo gdzies kolo Plonska. Nadmienie ze droga jest ekspresowa, wyjechalismy z tej samej stacji benzynowej, tylko, ja no tego... szybciej od niego przyspieszalem. Tylko ze ja jechalem swoim tempem, a on czorta sciemnial blond biustwo jakies, na prawym fotelu.
513549044
513549044