Szukam i nie mogę się odnaleźć ...
Dokładnie mówiąc potrzebuję felgi 15x7 5x114,3 ET0 ( lub zbliżone ) szt.2
Najbliższe co znalazłem to 15x8 5x114,3 ET-30 - 370zł CB84 MED
http://opony-4x4.pl/osprzet-off-road/felgi/
Kij w oko że szersza, ale ET zdecydowanie za duże. Będzie wystawać poza obrys auta.
Może ktoś wie, ma ... Przesiedziałem blisko 6 godzin, przeczesałem Allegro, OLX, sklepy i jak ni ma, tak nie ma ... Na Allegro jest jedna, ale jedna mi na nic.
Wrangler Felga stalowa chromowana
Moderator: Mroczny
Wrangler Felga stalowa chromowana
***** USA
Re: Wrangler Felga stalowa chromowana
Przerabiasz wrongla na motórZbychoS pisze: Dokładnie mówiąc potrzebuję felgi 15x7 5x114,3 ET0 ( lub zbliżone ) szt.2

Re: Wrangler Felga stalowa chromowana
Eee ... nie.Adamo pisze:Przerabiasz wrongla na motórZbychoS pisze: Dokładnie mówiąc potrzebuję felgi 15x7 5x114,3 ET0 ( lub zbliżone ) szt.2![]()
Szukam dwóch bo mam czy ... Na trzech jakoś tak niestabilnie

Robię ze złomka Red Project, bulwarowca w chromach.
Będę miał ( przez chwilę ) dwa Wranglery.
Tego rozmiaru jak wyżej nie idzie zdobyć. Idę na zgniły kompromis i kupuję 15x8 ET-30
Kupione.
==============================================================================
Załatwione.
Teraz szukam opony szt.2 Nankang 31x10,5 R15LT SUPER TRIPPER
Lub chociaż jedną. Najchętniej nową, ale może być być używka w idealnym stanie.
Lub ... 4 ATeki 31x10,5 R15 używane, podobne do czegoś tam.
Na Alle i OLXsie te co zdrowe kosztują tyle że że wolałbym do nowych dołożyć ( pewnie się na tym skończy ).
Znów na te tanie to wyszczeć bym się nie chciał.
========================================================================================
Także szukam; Wrangler zaczep zapasowego koła.
Jakiś czas temu znalazłem słowo-klucz po wpisaniu którego ukazało się tuziny ofert.
http://allegro.pl/dystans-mocowania-kol ... 15170.html
Nie są to słowa zaczep, zawiesie, mocowanie ... Znaczy wyskakują oferty ale nie takie. Wtedy były nowe, z możliwością zaczepienia/podwieszenia koła i hi lifta.
Może ktoś zna te magiczne słowa

***** USA