Aaaaa, mam nadzieje, ze mnie ortodokcy nie zbesztaja, ale czy nie bylo by lepiej kupic jakiegos starego japonskiego kanciaka, typu Pajero?
Dzieki za pomoc
Moderator: Mroczny
Kolego albo nie widziałeś w życiu fabrycznego samuraja lub jimnego w akcji albo błędnie rozumiesz pojecię "fabrycznie przygotowany"WJ Jeep pisze:Panowie, ppisałem o samochodach wyjeżdżających prosto z fabryki nadających się do cięższego (prawdziwego) terenu. Suzuki nie ma w ofercie takich samochodów.
1.Topic jeepa w blocie nie mam w planach, zdaje sobie sprawe, ze nie do konca jest to auto do takiej zabawypezet pisze:Najlepiej obejrzyj sobie auta roznych marek, jak sie da to sie przejedz, zastanow sie do czego chcesz go wykorzystywac itd.
Stary Cherokee ma swoj urok i "dusze" - tego japonczykom brakuje, ale jesli chodzi o walory uzytkowe to napewno np. Patrol GR w terenie lepiej sobie poradzi.
Druga rzecz - jak chcesz ostro katowac w terenie, to lepiej chyba kupic Wranglera. Czirokiem - ze skora i "luksusem" w srodku - bedziesz sie obawial wjechac do glebszej wody, utopic w blocie itp.
Po trzecie - licz sie z tym, ze jak kupisz auto 15-letnie, to zeby go doprowadzic do dobrego stanu, wylozysz - w najlepszym wypadku - kilka tysiecy.
Awaryjnosc? - chyba nie do przewidzenia. W kazdej chwili moze pasc wszystko - jak w kazdym aucie jakiejkolwiek marki..
A spalanie Cie zainteresuje - przy DRUGIM tankowaniu - jak zobaczysz jak malo czasu (i kilkometrow) minelo od pierwszego
Eno... bez przesadyMechatronik pisze:Witam.
Zamknąć oczy i kupować........ ,potem wypić litra ,otworzyć oczy
---JAKI TEN ŚWIAT ...JEST PIĘKNY .
....a .......Jeep .
.....! ..piękniejszy niż pierwsza miłość
...... I DLATEGO WARTO GO KUPIĆ
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość