Hej Bocian!
Tak jak radziłeś mi w lutym tak zmieniłem olej na Castrol SAF-XJ ( po całym dniu poszukiwań

) i rzeczywiście to pseudo ,,przytrzymywanie" hamulców się skończyło czyli miałeś rację, że to właśnie tarczki się zacierały bo był zły olej, na początku nic się nie zmieniło ale po tygodniu jeżdzenia ustało więc... wygrałeś piwo:)
Nie jestem w stanie stwierdzić po czym jeżdzę ( ciężko to nazwać ulicą w warszawie

) ale raczej dzieje się to tylko na ciepłym oleju, no chyba, że nie słyszałem tego rano bo było mokro na drogach
Co do hamulców to ja bym bardzo chciał, zeby on jednak lepiej hamował co przy bębnach chyba nie jest realne( na g-tech ze 100 do 0 zatrzymał się w 180 stóp)
co do abs'u to jak sprawdzić czy on dobrze działa??
mazgaić się mazgaić po prostu czasem rece człowiekowi opadają, chucha dmucha pieści naprawia wydaje fortune a ta k#@$a ciągle się psuje i nie jeździ tak jak by się chciało, może po prostu powinienem przectać sie przelmować tym, że sie zawieszenie bedzie urywać czy że lsd nie działa czy też znowu to, że zaczął mi palic 3 litry wiecej bo prawdopodobnie egr jest zepsuty i w dodatku jexdzi na zaubogiej mieszance

jestem strasznie zły dziś na niego