Roleta bagaznika
Moderator: Mroczny
Roleta bagaznika
Wiem, ze nalezy to do rzadkosci, ale moze ktos ma namiary na jakas roletke do bagaznika w ZJcie?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jeep: 6.5" TJ @ 32" MT & 4" ZJ @ 33" MT
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
Zamieszczam na wszelki wypadek gdyby jednak ktoś zapytał 
http://www.tomex.kom.pl/index.php?page= ... tr=Toaleta
http://teksty.smieszne.pl/?section=teksty&id=37

http://www.tomex.kom.pl/index.php?page= ... tr=Toaleta
http://teksty.smieszne.pl/?section=teksty&id=37
Obojetne moze byc bezowa... a jakie koszta z USów? Bo ta nieco droga i poza tym nie pasuje...
P.S.
Kasprol - dostep mam, ale szukam i szukam i nie moge znalezc... jesli moglbym nieco nadwyrezyc Twoja cierpliwosc i uprzejmosc to prosilbym o linka do takiej roletki na allegro do mojego ZJa
P.S.
Kasprol - dostep mam, ale szukam i szukam i nie moge znalezc... jesli moglbym nieco nadwyrezyc Twoja cierpliwosc i uprzejmosc to prosilbym o linka do takiej roletki na allegro do mojego ZJa

-
-
- Kontaktowanie:
Witam Kosa a będzie pasować do XJ 91 rok bo ja potrzebuje w kolorze beżowym ile dałeś za te rolete z za wielkiej wody i jak to wypatrzyłeśKosa pisze:Max a w jakim kolorze potrzebujesz??
Płynie do mnie paczka z dwoma takimi roletami w kolorze beżowym więc jedna będzie dla kogoś
ta od 99-04 nie będzie pasować do ZJ

Zielony rzep z dużą ilościa błota i halogenów
niestety nie będzie pasować :/
szukałem tych rolet 8 miesięcy codziennie na ebay ( jedna mi uciekła bo poszedłem z psem i zapomniałem, ze się aukcja kończy) w innych kolorach jest sporo a beżowych ni chu chu i w dodatku jak już są to kosztują spore pieniążki
Pierwszy w kolejce jest Max, jeśli nie będzie chciał to można przymierzać dzie indziej ale i tak mi się wydaje że do XJ nie podejdzie... zresztą o czym my tu mówimy jeszcze nic nie przyszło ( powinno być w przeciągu 2 do 4 tygodni maks bo zostało wysłane 25 kwietnia)
szukałem tych rolet 8 miesięcy codziennie na ebay ( jedna mi uciekła bo poszedłem z psem i zapomniałem, ze się aukcja kończy) w innych kolorach jest sporo a beżowych ni chu chu i w dodatku jak już są to kosztują spore pieniążki
Pierwszy w kolejce jest Max, jeśli nie będzie chciał to można przymierzać dzie indziej ale i tak mi się wydaje że do XJ nie podejdzie... zresztą o czym my tu mówimy jeszcze nic nie przyszło ( powinno być w przeciągu 2 do 4 tygodni maks bo zostało wysłane 25 kwietnia)

Only at ...
ZJ 95' V8 4,5"up
ZJ 95' V8 4,5"up
To ja sie ustawie w kolejce do bezowej.
No, jeszcze kwestia ceny
Pytalem w firmie robiacej rolety do okien - taka zwijana (ze sprezyna) z grubego plotna kosztowalaby ok 300zl.
Wpadlem tez na inny pomysl - stary ekran do slajdow - przyciac tylko zeby szerokosc pasowala i w zasadzie mozna wlozyc tak jak jest
Mam taki ekran,ale troche mi szkoda go ciac. Chociaz w akcie desperacji moze to zrobie
Pamietajcie ze roleta oryginalna ma wyciecie na kolo zapasowe - jak ktos nie wozi kola w bagazniku to bedzie mial dziure
No, jeszcze kwestia ceny

Pytalem w firmie robiacej rolety do okien - taka zwijana (ze sprezyna) z grubego plotna kosztowalaby ok 300zl.
Wpadlem tez na inny pomysl - stary ekran do slajdow - przyciac tylko zeby szerokosc pasowala i w zasadzie mozna wlozyc tak jak jest

Mam taki ekran,ale troche mi szkoda go ciac. Chociaz w akcie desperacji moze to zrobie

Pamietajcie ze roleta oryginalna ma wyciecie na kolo zapasowe - jak ktos nie wozi kola w bagazniku to bedzie mial dziure

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
niezly pomysl tylko cosik drogoPytalem w firmie robiacej rolety do okien - taka zwijana (ze sprezyna) z grubego plotna kosztowalaby ok 300zl.

ja mam problem taki ze rolete mam tylko troche nie chula

>>>nie rzucim ziemi skad nasz ROOT<<<
IROKEZ 1991, XJ 4.0L HO Limited mod.1992, LPG IIgen.
IROKEZ 1991, XJ 4.0L HO Limited mod.1992, LPG IIgen.
Kosa a masz możliwość zakupu na ebayu parę innych pierdułek
Potrzebuję pare rzeczy do mojego Pipka może byśmy się dogadali

Potrzebuję pare rzeczy do mojego Pipka może byśmy się dogadali

Only at ...
Jeep.Org.PL
Cherokee '90
Jeep.Org.PL
Cherokee '90
ja bym tez pare drobiazgow znalazl - jakby byl ktos chetny do zrobienia zakupu to chetnie sie podlacze. Nawet z mala "prowizja" dla tego kto bedzie kupowal.
rzecz tylko w tym, zeby udalo sie znalezc jednego sprzedawce u ktorego sie kupi, zeby poszlo jedna przesylka - bo jak sie rozdrobni na pojedyncze zakupy i kazdy przesle osobno to koszty transportu moga zjesc oszczednosci na zakupie.
rzecz tylko w tym, zeby udalo sie znalezc jednego sprzedawce u ktorego sie kupi, zeby poszlo jedna przesylka - bo jak sie rozdrobni na pojedyncze zakupy i kazdy przesle osobno to koszty transportu moga zjesc oszczednosci na zakupie.
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
No to kto sie podejmie? tez cos dorzuce....pezet pisze:ja bym tez pare drobiazgow znalazl - jakby byl ktos chetny do zrobienia zakupu to chetnie sie podlacze. Nawet z mala "prowizja" dla tego kto bedzie kupowal.
ps. a jak z podatkiem od tych czesci - czepaiaja sie celnicy?
Radek zwany TReneR
Mialem sobie kiedys Jeepka
Mialem sobie kiedys Jeepka

Do mojego ECU za 100$ się nie czepiliRadek666 pisze:No to kto sie podejmie? tez cos dorzuce....pezet pisze:ja bym tez pare drobiazgow znalazl - jakby byl ktos chetny do zrobienia zakupu to chetnie sie podlacze. Nawet z mala "prowizja" dla tego kto bedzie kupowal.

Cherokee XJ 4.0 96'
Comanche MJ 4.0 88'
Comanche MJ 4.0 88'
Sprawa wygląda tak:
nie radzę kupować u jednego sprzedawcy kilku bo dop...ą cło jak nic w dodatku większe, bo że niby na handel
oczywiście mogę podjąć się znalezienia kogoś w usa kto będzie miał kilka takich rolet ale bedzie to trudne... prościej by było gdyby np kupić u kilku i kazać wysłac do polameru niech przepakują w jedną paczkę i wyślą to do polszy... ja tak zrobiłem z tymi dwoma i było kul... za przesyłkę z chicago do mnie morską paczką zapłąciłem 89 złotych
co do tych rolet to chyba sprzedam obydwie bo się pomyliłem i uznałem że ,,tan" to jest beżowy a niestety nie jest i obydwie nie pasują mi kolorystycznie
obie są uzywane ale w stanie dobrym nie widać większych uszczerbków na zdrowiu... zrobię zdjęcia to zapodam...
Oczywiście jak chcecie to mogę się podjąc zorganizowania czegoś takiego jak chcecie ale nie ręczę za rezultaty
pozdrawiam
nie radzę kupować u jednego sprzedawcy kilku bo dop...ą cło jak nic w dodatku większe, bo że niby na handel
oczywiście mogę podjąć się znalezienia kogoś w usa kto będzie miał kilka takich rolet ale bedzie to trudne... prościej by było gdyby np kupić u kilku i kazać wysłac do polameru niech przepakują w jedną paczkę i wyślą to do polszy... ja tak zrobiłem z tymi dwoma i było kul... za przesyłkę z chicago do mnie morską paczką zapłąciłem 89 złotych

co do tych rolet to chyba sprzedam obydwie bo się pomyliłem i uznałem że ,,tan" to jest beżowy a niestety nie jest i obydwie nie pasują mi kolorystycznie

Oczywiście jak chcecie to mogę się podjąc zorganizowania czegoś takiego jak chcecie ale nie ręczę za rezultaty

pozdrawiam
Only at ...
ZJ 95' V8 4,5"up
ZJ 95' V8 4,5"up
to zależy jaka wartość była zadeklarowana... ja sciągałem cały zestaw audio za 600 dolarów i sie nie czepili a czepili sie za paczkę o wartosci 50 dolarów różnie to bywabelfer pisze:Do mojego ECU za 100$ się nie czepiliRadek666 pisze:No to kto sie podejmie? tez cos dorzuce....pezet pisze:ja bym tez pare drobiazgow znalazl - jakby byl ktos chetny do zrobienia zakupu to chetnie sie podlacze. Nawet z mala "prowizja" dla tego kto bedzie kupowal.
Only at ...
ZJ 95' V8 4,5"up
ZJ 95' V8 4,5"up
no no zapodaj... moze bedzie bardziej pasowac do szarej skorkiKosa pisze: co do tych rolet to chyba sprzedam obydwie bo się pomyliłem i uznałem że ,,tan" to jest beżowy a niestety nie jest i obydwie nie pasują mi kolorystycznieobie są uzywane ale w stanie dobrym nie widać większych uszczerbków na zdrowiu... zrobię zdjęcia to zapodam...