tak wiec jeepnieci, spowiadac sie do czego sluzy wam jeep i jakie, w zwiazku z danym sposobem uzytkowania, sa przebiegi miedzynaprawcze

tym sposobem mozna by droga dedukcji ustalic do czego sluzy jeep

Moderator: Mroczny
Generalnie to powiedziałbym, że służy do jeżdżenia.suziXL pisze:[...]
tym sposobem mozna by droga dedukcji ustalic do czego sluzy jeep
ustalilem, nadaje sie do sprzedaniatechmark pisze:Może ustalmy do czego służy GV XL.![]()
Ani to terenówka, ani duże kombi
mel pisze: I jak mniemam to ta uniwerslaność w modyfikowaniu jeepa jest kością w oku dla niektórych posiadaczy innych aut - bardziej dedykowanych pod konkretne przeznaczenie -wół roboczy, kombi 4x4, świecąca bulwarówa maks opuszczona na zwieszeniu na alu felach, czy takich po prostu do zabawy czy nie wiadomo do czego.![]()
Dla tych nielicznych - jeep jest doskonałym przykładem do naśmiewania się i podbudowywania własnego ego, a przy okazji - ukrywania słabości/ braku uniwerslaności własnych aut.
mi obecnie sluzy do podpinania mikrokontrolera do przetwornika drogi na reduktorze.suziXL pisze:do czego sluzy jeep
czy ja gdziekolwiek to negujemel pisze:Specyficzni - ja , my- przecież wlewam wodę do gardła albo kieliszka przez otwór w szyjce mówię ustami a nie d.pą - kocham towarzystwo i nie zamykam się w hermetycznym świecie kultu produktu, marki czy "towarzystwa". Siłą rzeczy odcinam się przez to od co po niektórych klubów jeepa - tych dla wybranych i najwspanialszych. To chyba normalny jestem co
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości