Za krótkie łączniki?
Moderator: Mroczny
Za krótkie łączniki?
Raffi dzięki za odpowiedź, ale wprawiłeś mnie w zamyślenie (nie powiem stan miły) - co oznacza że mogę mieć za krótkie łączniki? - jak długie są łączniki dobre?
Już tłumaczę Raffik na moje pytanie co mnie tak te gumki z przodu lecą skierował mnie na tory krótkiego łącznika...
MOże któś, cóś wi
Na Mazurach zima, pięknie, aż mięknie...
Już tłumaczę Raffik na moje pytanie co mnie tak te gumki z przodu lecą skierował mnie na tory krótkiego łącznika...
MOże któś, cóś wi
Na Mazurach zima, pięknie, aż mięknie...
Pozdrowienia i szacunek
Jak zawsze Zielony
Jeep 2,5 TD 1998
Jak zawsze Zielony
Jeep 2,5 TD 1998
gdzie ty to wyniuchal za taka kase...Na*lesnik pisze:
Poliuretany zapodają po 170 złociszy. Za...jefajnie drogo

niech zgadne..

na SRADE ONIE znaczy sie na radeonie - najdrozszym sklepie w polsce??

zagadaj z raffikami to ci zalatwia taniej...

"G" -> G-UNIT - producentka adrenaliny...
LC J200 V8 '11 -> dupowozik...
LC J200 V8 '11 -> dupowozik...
Co do poliuretanów to są różne szkoły, jedna z nich peany pochwalne wznosi, druga twierdzi, że poliuretan ogranicza podatność wahacza na skręt przy dużym wykrzyżu, i powoduje większe zmęczenie materiału. W sumie dobra guma nie jest zła
, ale jak tam kto woli... 

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
misman pisze:Co do poliuretanów to są różne szkoły, jedna z nich peany pochwalne wznosi, druga twierdzi, że poliuretan ogranicza podatność wahacza na skręt przy dużym wykrzyżu, i powoduje większe zmęczenie materiału. W sumie dobra guma nie jest zła, ale jak tam kto woli...

604JEEP11
jestem przy Prandoty 6-8
jak by co
jestem przy Prandoty 6-8
jak by co