Zlot jeepnietych w USA?
Moderator: Mroczny
Zlot jeepnietych w USA?
Poprzedni temat niestety zostal ocenzurowany przez UB i widze ze musze ponownie zaczac!
Wiem ze jest nas tu troche, no i padl kiedys pomysl zeby jakis zjazd sprobowac zorganizowac. Ja proponuje albo czerwiec na zachodznim wybrzezu (co roku organizuje wypad w wysokie Sierra) lub poczatek pazdziernika w Moab, UT (niestety to sa jedyne dwa czasy w tym roku gdzie bede mogl sie gdzies wyrwac.
Wiec, kto jest zainteresowany?
Wiem ze jest nas tu troche, no i padl kiedys pomysl zeby jakis zjazd sprobowac zorganizowac. Ja proponuje albo czerwiec na zachodznim wybrzezu (co roku organizuje wypad w wysokie Sierra) lub poczatek pazdziernika w Moab, UT (niestety to sa jedyne dwa czasy w tym roku gdzie bede mogl sie gdzies wyrwac.
Wiec, kto jest zainteresowany?
97XJ Sport podniesiony o ~5.5" z 33" BFG AT's, z wieloma innymi modyfikacjami.
Husaria 4x4
Husaria 4x4
- moomoojeep
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Jezeli Ci chodzi o "kto stad jest teraz w usa?" to temat ciagle jest. A moze wyrzucili i spowrotem go przywrocili.
Voytek
W teren: 79 Jeep CJ-7: 4.5", 33"SS
Na codzien: 99 Cool 4x4 Cherokee XJ: 2.5"
www.run4x4fun.com
www.run4x4fun.com
Hmm wczoraj go nie widzialem a dzisiaj faktycznie jest (no i oczywiscie niezle ociachany).moomoojeep pisze:Jezeli Ci chodzi o "kto stad jest teraz w usa?" to temat ciagle jest. A moze wyrzucili i spowrotem go przywrocili.
Husaria 4x4
Husaria 4x4
OK, no to zacznijmy planowac:stebel pisze:JA jestem za terminem pazdziernikowym w moab bo w czerwcu nie dostane wiecej niz 3 dni wolnego.!
Ja bede w Moab zaczynajac od 31 wrzesnia az do 7 pazdziernika. Co prawda 3 zaczyna mi sie inny zjazd klubowy, ale nie widze powodu zeby nie zazebic obu naraz.
Husaria 4x4
Husaria 4x4
- stebel
- Kontaktowanie:
Chyba 30 wrzesnia
Ja wakacje zaczynam 27 wrzesnia rano...mysle ze po drodze do moab wstapie do Zion albo/i Canyonlands. W Moab moge byc tak jak ty 30 wrzesnia. W domu musze byc przed piatkiem 6 pazdziernika rano..a wiec wyjade z Moab w czwartek.
Co na to reszta ekipy? Ktos jeszcze sie pisze??? Wiem ze TTom planuje pojawic sie z polski.
Kejtar gdzie ty zawsze nocujesz w Moab? Ja bede z moja pania wiec przydaly by sie w miare cywilizowane warunki.
Moze w tym samym czasie ktos z mlodszych forumowiczow bedzie w usa na Work and travel..zawsze moze sie przylaczyc. Miejsce w autach chyba znajdziemy.

Ja wakacje zaczynam 27 wrzesnia rano...mysle ze po drodze do moab wstapie do Zion albo/i Canyonlands. W Moab moge byc tak jak ty 30 wrzesnia. W domu musze byc przed piatkiem 6 pazdziernika rano..a wiec wyjade z Moab w czwartek.
Co na to reszta ekipy? Ktos jeszcze sie pisze??? Wiem ze TTom planuje pojawic sie z polski.
Kejtar gdzie ty zawsze nocujesz w Moab? Ja bede z moja pania wiec przydaly by sie w miare cywilizowane warunki.
Moze w tym samym czasie ktos z mlodszych forumowiczow bedzie w usa na Work and travel..zawsze moze sie przylaczyc. Miejsce w autach chyba znajdziemy.
Si vis pacem para bellum.
Ja zazwyczaj nocuje w domku w slickrock campgroundstebel pisze:Chyba 30 wrzesnia![]()

Husaria 4x4
Husaria 4x4
Wlasnie powiedziano mi ze byl i nigdy nie zniknal i ze nie znam definicji slowa cenzura.....moomoojeep pisze:Jezeli Ci chodzi o "kto stad jest teraz w usa?" to temat ciagle jest. A moze wyrzucili i spowrotem go przywrocili.
Husaria 4x4
Husaria 4x4
- MIRMIL
-
- Kontaktowanie:
U mnie pojawialo sie info"wybrany przez Ciebie temat nie istnieje" i go przez jakis czas nie bylo,ale juz wrocil(okrojony troche,ale co tam ...)kejtar pisze:Wlasnie powiedziano mi ze byl i nigdy nie zniknal i ze nie znam definicji slowa cenzura.....moomoojeep pisze:Jezeli Ci chodzi o "kto stad jest teraz w usa?" to temat ciagle jest. A moze wyrzucili i spowrotem go przywrocili.
A co do zlotu,czy spotkania,to jak wam meksyk nie pasuje,a ciagnie was w na polnoc

Pozdrawiam
Mirmil
niejedna przestrzen jeszcze moj uslyszy glos
www.misja-kamerun.pl
www.misja-kamerun.pl
Ja przed czerwcem nigdzie sie nie moge ruszyc: pracuje nad projektem na magisterkeMIRMIL pisze:U mnie pojawialo sie info"wybrany przez Ciebie temat nie istnieje" i go przez jakis czas nie bylo,ale juz wrocil(okrojony troche,ale co tam ...)kejtar pisze:Wlasnie powiedziano mi ze byl i nigdy nie zniknal i ze nie znam definicji slowa cenzura.....moomoojeep pisze:Jezeli Ci chodzi o "kto stad jest teraz w usa?" to temat ciagle jest. A moze wyrzucili i spowrotem go przywrocili.
A co do zlotu,czy spotkania,to jak wam meksyk nie pasuje,a ciagnie was w na polnoc,to moze "Labrador Highway" gdzies koncem kwietnia(jak jeszcze bedzie gdzieneigdzie troche sniegu??
Pozdrawiam
Mirmil

A tak poza tym to gdzie jest ten Labrador Highway?
Husaria 4x4
Husaria 4x4
- MIRMIL
-
- Kontaktowanie:
Z Kaliforni to dalej,niz najdalszy zakatek USA.kejtar pisze:Ja przed czerwcem nigdzie sie nie moge ruszyc: pracuje nad projektem na magisterke
A tak poza tym to gdzie jest ten Labrador Highway?
Cos podobnego jak Alaska,ale zapewnie nie ma zlota

http://tlhwy.com/
http://www.amxfiles.com/stoneji/97trip/tlh_notes.htm
o,to bedzie ciekawe,jak uzbrojone landovery nie daly rady..(patrz cz.III)
http://www.eastcoastrover.com/ECRexped991.html
Mirmil
niejedna przestrzen jeszcze moj uslyszy glos
www.misja-kamerun.pl
www.misja-kamerun.pl
- moomoojeep
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Jak uzbrojony Landrover nie dal rady to cywilny Cherokee na fabrycznych oponach przejedzieMIRMIL pisze: o,to bedzie ciekawe,jak uzbrojone landovery nie daly rady..(patrz cz.III)
http://www.eastcoastrover.com/ECRexped991.html
Mirmil

Voytek
www.run4x4fun.com
www.run4x4fun.com