Uszczelka bagaźnika
Moderator: Mroczny
Uszczelka bagaźnika
Jaką uszczelkę do bagażnika można dopasowac do XJ jako zamiennik. (Oryginał jest chyba ze złota - tyle kosztuje)
Z malucha z drzwi i docinasz kawałek z orginału, sprawuje się git a kosztuje grosze 
A jak nie chcesz kombinować poszukaj kogoś z Sanoka jest taki sklep gdzie sprzedają to na metry i też grosze kosztuje, pomógłbym osobiście ale w tej chwili za daleko mam

A jak nie chcesz kombinować poszukaj kogoś z Sanoka jest taki sklep gdzie sprzedają to na metry i też grosze kosztuje, pomógłbym osobiście ale w tej chwili za daleko mam

Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
Dzięki, dzięki.
Założyłem co prawda od seicento ale ta część która przylega do klapy wydaje mi się za "chuda" a ponadto obejma uszczelki na metalową kryzę miała 3 płetewki a ta ma 2. To powoduje , że po deszczu jest niebezpiecznie mokro od wewnętrznej strony uszczelki. Może jakiś smar silikonowy?...
Założyłem co prawda od seicento ale ta część która przylega do klapy wydaje mi się za "chuda" a ponadto obejma uszczelki na metalową kryzę miała 3 płetewki a ta ma 2. To powoduje , że po deszczu jest niebezpiecznie mokro od wewnętrznej strony uszczelki. Może jakiś smar silikonowy?...
No dzięki. Jak ją kupowałem to nie popatrzyłem na te drobiazgi o których pisałem ale gość ze sklepu poszedł ze mną do auta ioczywiście szczerze polecił. a co do wody w bagażniku to ustaliłem źródło- brak 2 korków w dnie komory bagaznika i prawdopodobnie przejazd przez rzekę przez poprzedniego właściciela. Ale teraz jest już w porzo. Chyba pojadę po tą od malucha.
A tak przy okazji. Widziałem wygryzienie na uszczelce dzrzwi prawy tył- zostaje coś poza oryginałem?
A tak przy okazji. Widziałem wygryzienie na uszczelce dzrzwi prawy tył- zostaje coś poza oryginałem?