M38, M38A1, M151, M151A1, M150 szukam chetnego
Moderator: Mroczny
- kwasny
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
M38, M38A1, M151, M151A1, M150 szukam chetnego
witam. mam namiary na powojenne modele M38, M38A1, M151, M151A1, M150 i chcial bym sobie sprowadzic. czy ktos nie szuka takich cacek bedzie taniej z transportem, ceny przystepne auta na chodzie ilosc DUUZA. wiecej info na @ -------- mkwasnica@orange.pl ----------
Gaz 69M
- lesio jeep
-
- kwasny
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
cennik i foty... no nie mam
to znaczy mam jakies foty robione rok temu ale to juz nie aktualne.
Jest to rodzaj zlomowiska wojskowego w grecji maja nie tylko fury ale tez kupe czesci i oporzadzenia
jak na razie przeprowadzilem rozmowe telefoniczna i to przez posrednika. tylko tyle wiem ze maja te modele a cena od 2 do 5 tysiaków i wszystkie na chodzie...tzn silniki pala bez problemu. cos wiecej bede wiedzial jak moj wyslannik tam dotrze i porobi fotki. moze potrwac z 2 tygodnie.
Moj braciszek chcial by sobie kupic M38 i rozgladam sie czy ktos gdzies...
bo koszty przywozu beda pewnie duze.
pozdrawiam
to znaczy mam jakies foty robione rok temu ale to juz nie aktualne.
Jest to rodzaj zlomowiska wojskowego w grecji maja nie tylko fury ale tez kupe czesci i oporzadzenia
jak na razie przeprowadzilem rozmowe telefoniczna i to przez posrednika. tylko tyle wiem ze maja te modele a cena od 2 do 5 tysiaków i wszystkie na chodzie...tzn silniki pala bez problemu. cos wiecej bede wiedzial jak moj wyslannik tam dotrze i porobi fotki. moze potrwac z 2 tygodnie.
Moj braciszek chcial by sobie kupic M38 i rozgladam sie czy ktos gdzies...
bo koszty przywozu beda pewnie duze.
pozdrawiam
Gaz 69M
znajac Grekow ( z calym szacunkiem bo uwielbiam te nacje ) to z tych aut moze wiele juz nie byc , choc z drugiej strony tylu antycznych datsunow pickup w wersji " jezdzacy trup " nie ma chyba nikt na swiecie 
koszt nie taki wielki, toz to UE, mozna pojechac ladem, ale z rejestracja moze byc roznie skoro to sa wycofane auta wojskowe- bez papierow jako zlom, jak to zarejestrowac ?

koszt nie taki wielki, toz to UE, mozna pojechac ladem, ale z rejestracja moze byc roznie skoro to sa wycofane auta wojskowe- bez papierow jako zlom, jak to zarejestrowac ?
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9