fabryczne felgi+opony
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
fabryczne felgi+opony
mam pytanko orientuje sie ktos jakie najwieksze opony wejda na orginalne felgi do xj (alu te z dziurkami ) przy lifcie 2" z tego co widze to one maja male odsadzenie 

Jeep XJ '94 jamboree 2.1 td (trabex 1.3 po tuningu w rezerwie :] )
- lesio jeep
-
Re: fabryczne felgi+opony
a co bulwara robimy a opony na felgi to i 35 cali wejdzieKaczorek07 pisze:mam pytanko orientuje sie ktos jakie najwieksze opony wejda na orginalne felgi do xj (alu te z dziurkami ) przy lifcie 2" z tego co widze to one maja male odsadzenie
ale jak to potam pod autem zmiescisz

czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Ja w swoim jeszcze bez liftu mialem zalozone 30x9.5-15 i nic nie ocieralo, a przy dwucalowym lifcie powinny wejsc 31x 9.5. Szersze gumy moga ocierac o wahacze przy maksymalnym skrecie i wtedy powinienes pomyslec o felgach z wiekszym odsadzeniem...
XJ Country 4.0L, 242, manual, lift 2", LPG II gen. 30x9.5 AT/MT
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Szersze opony 31/10,5/15 też zmieścisz na tych felach, tylko musisz wyrególować ogranicznik skrętu - takie zaspawane śróbki z nakrętkami na zwroticach.intruz pisze:Ja w swoim jeszcze bez liftu mialem zalozone 30x9.5-15 i nic nie ocieralo, a przy dwucalowym lifcie powinny wejsc 31x 9.5. Szersze gumy moga ocierac o wahacze przy maksymalnym skrecie i wtedy powinienes pomyslec o felgach z wiekszym odsadzeniem...
XJ4.0... nastała era 4.2Donkey 
Jeśli coś się nie daje naprawić, znaczy, że nie było zepsute.

Jeśli coś się nie daje naprawić, znaczy, że nie było zepsute.
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie: