Elektryka zaniemogla
Moderator: Mroczny
Elektryka zaniemogla
witam
Pojawil mi sie problem z moim Wj 4.7 V8 . tzn Dzis rano podaczas postoju na skrzyzowaniu wszystko zgaslo. Radio krzyknelo o kod. Wskazniki zaczeły wachlowac od min do max. Zresetowalo komp tzn spalanie srednie. I cisza. Zepchnalem na pobocze pomacalem pod maska i nic. Po chwili slysze ze pika ze drzwi otwarte wsiadam do srodk i pyk wszytko dziala. pojechałem dalej. teraz pytanie co do f*** sie stało???
Pomocy
Bzyl
4.7 V8 99'
Pojawil mi sie problem z moim Wj 4.7 V8 . tzn Dzis rano podaczas postoju na skrzyzowaniu wszystko zgaslo. Radio krzyknelo o kod. Wskazniki zaczeły wachlowac od min do max. Zresetowalo komp tzn spalanie srednie. I cisza. Zepchnalem na pobocze pomacalem pod maska i nic. Po chwili slysze ze pika ze drzwi otwarte wsiadam do srodk i pyk wszytko dziala. pojechałem dalej. teraz pytanie co do f*** sie stało???
Pomocy
Bzyl
4.7 V8 99'
very funny...
Tylko nie zainsatlowali 3 magicznych klawiszy...
:)
Nie no cholera pochwalilem go wczoraj poglaskalem a tu takie odwzajemnienie. Sprawidzilem klemy i minusowa jest troche za luzna dokręce i zobaczymy i bedzie fikal czy nie. Jak nadal focha walnie nici z myjni:)
Pozdrawiam
Bzyl
Pozdrawiam
Bzyl