Problemy z peepkiem.......
Moderator: Mroczny
Problemy z peepkiem.......
Może będziecie mogli mi pomóc odnośnie problemu z gazem.
Na wolnych obrotach chodzi normalnie a podczas jazdy nie ma siły, jest zamulony i nie może się rozbujać.......
Na paliwie tylko trochę lepiej chodzi ale ma te same objawy....
Trzy dni temu chodził normalnie.
Na wolnych obrotach chodzi normalnie a podczas jazdy nie ma siły, jest zamulony i nie może się rozbujać.......
Na paliwie tylko trochę lepiej chodzi ale ma te same objawy....
Trzy dni temu chodził normalnie.
CHEROKEE 2.5B/G 85r
GG: 1912106
-
poprzedni właściciel mojego peepka i tak już w nim namieszał że nie można dojść co z czym się je
wszystko muszę odnowa rozpracowywać sam do tego przerobiony na gaźnik.
Dzisiaj o niebo rozgrzałęm samochód i przejechałem się nim na benzynce i chodził w miarę troszkę na zimnym się przydusił od czasu do cxzasu ale to normalka. A na gazie dzisiaj szedł normalnie jakby mu się coś odmieniło.
Ale i tak spóściłem sporo syfu z parownika.
A ten mój peepek to i tak sporo ma po odcinanych nie wiem po co przewodów które teraz nie wiadomo do czego służą i komputera to on nie ma hahaha przynajmniej teraz

Dzisiaj o niebo rozgrzałęm samochód i przejechałem się nim na benzynce i chodził w miarę troszkę na zimnym się przydusił od czasu do cxzasu ale to normalka. A na gazie dzisiaj szedł normalnie jakby mu się coś odmieniło.
Ale i tak spóściłem sporo syfu z parownika.
A ten mój peepek to i tak sporo ma po odcinanych nie wiem po co przewodów które teraz nie wiadomo do czego służą i komputera to on nie ma hahaha przynajmniej teraz

CHEROKEE 2.5B/G 85r
-