JEEP CJ Może ktoś wie?
Moderator: Mroczny
- Doktor-Granat
JEEP CJ Może ktoś wie?
Witam szanownych kolegów. Mam pytanie czy ktoś wie gdzie w naszym kraju można zanabyć odlew karoserji CJ lub TJ Interesuje mnie czy i gdzie ktoś cos takiego w Polsce robi. Interesują mnie całe karoserie lub same przody. Dzięki za info . Szukałem i szukałem ale nic sam nie znalazłem.[/b]
Nigdy nie mów Będę , bo Nie Będziesz. Zawsze mów Jestem! "GRANAT"
- Doktor-Granat
dokładnie- Edek Szczepański to robił przez lata- teraz już nie.vandall1 pisze:W Świętym Wojciechu patrzał?Kiedys tam to robili.
8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl
www.szary-racing.pl
Re: JEEP CJ Może ktoś wie?
na pw masz konkretmarcinbest pisze:Witam szanownych kolegów. Mam pytanie czy ktoś wie gdzie w naszym kraju można zanabyć odlew karoserji CJ lub TJ Interesuje mnie czy i gdzie ktoś cos takiego w Polsce robi. Interesują mnie całe karoserie lub same przody. Dzięki za info . Szukałem i szukałem ale nic sam nie znalazłem.[/b]
8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl
www.szary-racing.pl
- Doktor-Granat
- Doktor-Granat
Re: JEEP CJ Może ktoś wie?
SZARY Napisałmarcinbest pisze:Witam szanownych kolegów. Mam pytanie czy ktoś wie gdzie w naszym kraju można zanabyć odlew karoserji CJ lub TJ Interesuje mnie czy i gdzie ktoś cos takiego w Polsce robi. Interesują mnie całe karoserie lub same przody. Dzięki za info . Szukałem i szukałem ale nic sam nie znalazłem.[/b]
Dzięki jutro zadzwonięna pw masz konkret
Nigdy nie mów Będę , bo Nie Będziesz. Zawsze mów Jestem! "GRANAT"