Blokada LSD
Moderator: Mroczny
- Młody_KrysoUAZ
-
- Kontaktowanie:
Blokada LSD
Witam.
Mam Jeepa Cherokee i ostatnio zauważyłem że prawdopodobnie nie działa mi blokada LSD. Słyszałem że ma znaczenie jaki do mostu wleje olej, no i podobno są jakies dodatki... To prawda?
Mam Jeepa Cherokee i ostatnio zauważyłem że prawdopodobnie nie działa mi blokada LSD. Słyszałem że ma znaczenie jaki do mostu wleje olej, no i podobno są jakies dodatki... To prawda?
Gdzie człowiek nie może tam UAZA pośle! [albo wojaka 9%]
Jeep Cherokee 4.0L HighOutPut Manual. 31'
Jeep Cherokee 4.0L HighOutPut Manual. 31'
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
To prawda...myślałem, że pomoże...mopar kosztuje 20pln /200ml - to wystarcza na most....Przemekslaw pisze:prawda, ale jesli LSD masz zajechane to nawet najlepszy olej nie zwróci jej działania![]()
Póki jeszcze działa, to lejesz albo specjalny do LSD, albo zwykły z dodatkiem mopara. Poszukaj na allegro "uszlachetniacz mopar" czy jakos tak...
Jak kupiłem tarana (tanio

OLEJ to podstawa, nie wystarczy że ktoś z hurtowni oleju znajdzie "ten" olej wg książki...bo mi znaleźli ... jakiegoś shella wg katalogu- sam sprawdzałem !...ale to nie był olej do sld !
Tak czy inaczej najlepiej kupić olej który na pewno nie zrypie lsd - czyli jakiś z oznaczeniem "ls"... co tanie (np. dodatek mopar) to wiecie

Pozdrawiam,
Mazzi
--------------
T II 2,4 '98
Mazzi
--------------
T II 2,4 '98
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
- Przemekslaw
-