Witam,
jestem Andrzej - niekoniecznie zupełnie nowy, bo forum czytam już trochę. Dotychczas bez zabierania głosu, gdyż mądrzejsi ode mnie piszą ciekawe rzeczy. Moje doświadczenia z terenówkami to SJ 410, SJ 413 i Cherokee 4,0 HO. Ale mam nowego czirokeza i niestety jest problem z działaniem hamulców (ma ABS i prawdopodobnie niedomaga pompa). Czy możecie wskazać mi w Szczecinie kogoś kto miałby o tym pojęcie no i w miarę możliwości nie zdarłby przy okazji skóry z człowieka. Dziękuję za pomoc.
Objawy:- przy każdym naciśnięciu pedału hamulca załącza się pompa i zapala się kontrolka Check antilock. No i oczywiście wszystko razem kiepsko działa.
Szczecin-kiepskie hamulce potrzebny warsztat
Moderator: Mroczny
Bo Holda jest dealerem Jeepa, więc jakies tam pojecie chyba mają. Nie sa niestety tanim serwisem.andbiel pisze:dziękuję za zainteresowanie, ale czy jest jakaś sensowna alternatywa dla serwisu Holda? A jeżeli już oni to dlaczego?
Może byc jeszcze AutoBobak na Europejskiej. Gość ma jako takie pojecie nt terenówek.604532551. Spróbuj, może pomoże.