Czy to dobry model na początek jazdy w lekkim terenie? Chciałem Patrola GR ale kasy mało. Jak można poprosić kogoś o pomoc w kupnie z Gdanska to poproszę o pomoc. Wszelkie sugestie wskazane. Z góry dziękuję.
Kowale - Gdańsk

Moderator: Mroczny
Tomino pisze:Witam wszystkich. Mam okazję kupić Cherokee 93 r 2,5 L + LPG. Bardzo dobry stan. W poniedziałek zobaczę na oczy jak motor, skrzynia i mosty.
Czy to dobry model na początek jazdy w lekkim terenie? Chciałem Patrola GR ale kasy mało. Jak można poprosić kogoś o pomoc w kupnie z Gdanska to poproszę o pomoc. Wszelkie sugestie wskazane. Z góry dziękuję.
Kowale - Gdańsk
Tak według mnie, jeżeli istnieje opcja "kasy mało"
to proponuje inną rubrykę od jeepa![]()
nic dodać nic ująć, dokładnie tak jestkulkagsx1200 pisze:kup 4.0 z gazem i bedziesz mial i na droge i w teren. do takich jazd jakie wiekszosc z nas preferuje , xj jest naprawde dobry.
nie wiele wiecej spali od 2.5 ale za to mocy bedziesz mial pod dostatkiem. a jak juz cie jeepnie na amen to bedziesz mial baze do motaniazaprawszam na
www.jeep.org.pl
Drogi Wojtku, zapomniałeś dodać, że Twoje 2.5 to totalny golas bez niczego, a 4.0 jest typowym Limitedemdj_wojtecki pisze:mam i 4.0 (dupowoz) i 2.5l (w teren) to zupelnie inne auta sa i naprawde trudno je porownac, ale sprobujemy...
uff... ze mi sie chcialo tyle pisac
pojecia nie mam... moge porownac tylko to co mamKuba M. pisze:Drogi Wojtku, zapomniałeś dodać, że Twoje 2.5 to totalny golas bez niczego, a 4.0 jest typowym Limitedemdj_wojtecki pisze:mam i 4.0 (dupowoz) i 2.5l (w teren) to zupelnie inne auta sa i naprawde trudno je porownac, ale sprobujemy...
uff... ze mi sie chcialo tyle pisac![]()
Ciekawe jak by takie porównanie (szczególnie masy i spalania) wyglądało przy "użyciu" 2.5 wyposarzonego ciut lepiej niż Twój![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości