azjatyckie cj
Moderator: Mroczny
azjatyckie cj
Pytanko: czy w Polsce można nabyć części do mahindry i innych podróbek jeepa jak chocby stare korrando?
Czy wogóle warto się w takie cudo pchać?
Czy wogóle warto się w takie cudo pchać?
- Ryszard Giedrojć
-
Re: azjatyckie cj
Weź jeszcze pod uwagę Asia Kia-Rocsta. Też licencja jeepa. Silnik 2,2 D z Mazdy 626. Miałęm taki wynalazek i wspominam z sympatią. Każdą część udało sie dopasować. Masz tu forum "kijanki". Rocznik 1996 był do kupienia w polskim salonie. Moja była z tego źródła . Hard top. Ponad 400 sztuk wprowadził pewien cudotwórca z Bydgoszczy, ale z powodu kłopotów większość musiał odstawić na Litwę. Z tego zaciągu parę zostało w kraju.
Jeep Grand 2,7 CRD , Toyota LC RJ 70
rocsta na licencji jeepa?Mi się wydaje że to tylko luźne nawiązanie...
Luźne nie luźne ale ładne, sam się zastanawiam czy nie zamienić jeepa na coś takiego + plaskacza 

Pozdrawiam
Plush
GG: 12108
Vitara '91 1,6B Fedima 31/10.5/15
Plush
GG: 12108
Vitara '91 1,6B Fedima 31/10.5/15
Tac to brzydkie jak.......... mnie sie nie podoba.
Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
Rocsta nie miała licencji. Najbardziej zbliżona jest mahindra, a że "specyficznie" ładna to już odmienny tematpastuszek pisze:rocsta na licencji jeepa?Mi się wydaje że to tylko luźne nawiązanie...

Coby piwo smak piwa miało...
to ładne, co się komu podoba:-)
Różnica między mahindrą a rocstą jest taka ze rocsta wygląda jak auto terenowe, mahindra nim jest.
A moje pytanie jest aktualne-czy ktoś w Polsce ściąga części, czy może pasują od cj?
Różnica między mahindrą a rocstą jest taka ze rocsta wygląda jak auto terenowe, mahindra nim jest.
A moje pytanie jest aktualne-czy ktoś w Polsce ściąga części, czy może pasują od cj?
W mahindrze masz zespół napędowy z peugeota 504, mosty to kopia willysowskiej dany
Coby piwo smak piwa miało...