zawias w tj 1999 4,0
Moderator: Mroczny
zawias w tj 1999 4,0
witam mam pytanie do szanownych posiadaczy tj czy fabrycznie pod tylnymi sprezynami na gorze tam gdzie jest odboj sa takie grube okolo 4 cm poduszki bo ktos motal wczesniej cos w zawiasie i teraz po zalozeniu kompletu 2'' old man emu tyl sterczy do gory a moja wiedza o tym samochodzie jest uboga. pozdrawiam maciek-htm
Re: zawias w tj 1999 4,0
1. możliwe że masz dospawane/zamocowane podkładki w gniazdku sprężyny - wywal i gotowe
2. cyt. .. a moja wiedza o tym samochodzie jest uboga.... - postaraj się wycisnąć z poprzednika jak najwiecej info - bo nieraz spotkasz patenty które uniemożliwią Ci instalacje oryginalnych części
2. cyt. .. a moja wiedza o tym samochodzie jest uboga.... - postaraj się wycisnąć z poprzednika jak najwiecej info - bo nieraz spotkasz patenty które uniemożliwią Ci instalacje oryginalnych części

GAZ69>Terrano3.0>3xVitara>SAMURAI>TOY LJ70>JEEP TJ,XJ,WJ>2xJIMNY>2xGVII2,7+TJ
Re: zawias w tj 1999 4,0
dzieki za info,niestety auto robil ktos w krakowie i jakos brak mozliwosci zaczerpniecia wiedzy ale na chlopski rozum to te podkladki gumowe sa tam niepotrzebne (maja ze 5cm) a roznica przod ityl wynosi 6 cm.raczej przy komplecie 2'' to jeszcze nigdy nie widzialem takiej roznicy.pozdro