Witam,
żona przesiadła się z Suzuczki na Jeepka (Cherokee z automatem). Widzę, że po nocy w garażu na podłodze jest plama (może nie wielka , ale jest) czerwonego oleju. Czyżby ze skrzyni biegów?
Czy ktoś może polecić jakiś warsztat w okolicach Katowic lub Tychów?
pozdrowienia
KubaB
warsztat Katowice, Tychy, okolice?
Moderator: Mroczny
Re: warsztat Katowice, Tychy, okolice?
A to zależy skąd leci - czerwony jest olej ATF stosowany w skrzyni i w reduktorze. Trzeba oblukać jakie jest źródło wycieku.
Co do warsztatu to koło Krakowa jest chyba najlepszy w całym kraju, z tym, że to kawałek od Ciebie.....
Co do warsztatu to koło Krakowa jest chyba najlepszy w całym kraju, z tym, że to kawałek od Ciebie.....
Tak to jest, że Suzuke, to mogłem zdalnie zdiagnozować na odległość, a z Jeepkiem to trzeba na nowo zacząć -co ciekawe, dotyczy to równiez forum, bo nie wchodziłem tu szmat czasu i wszystkie gwiazdki pozjadało
(
Teraz jestem teraz poza domem i nie popatrze pod auto, a kobieta mówi, że plama jest i tyle
Jak wrócę, to posprawdzam - trzeba się nauczyć nowego autka w rodzinie
pzdr
KubaB

Teraz jestem teraz poza domem i nie popatrze pod auto, a kobieta mówi, że plama jest i tyle
Jak wrócę, to posprawdzam - trzeba się nauczyć nowego autka w rodzinie
pzdr
KubaB
@KubaB sporo porad możesz znaleźć na forum jeepowym 

jeżeli chodzi ci o warsztat to w katowicach jest zmota 4x4 na ochojcu a tu masz nicka ich Robur zmota
liczy się moc
dzięki wszystkim za podpowiedzi. Umówiłem sie z jednym z kolegów, który ma warsztat w Katowicach
pzdr
pzdr