Pokrowiec przeciwdeszczowy na Wranglera
Moderator: Mroczny
Pokrowiec przeciwdeszczowy na Wranglera
Szukam jakiegoś rozwiązania na przypadek gdy jeżdżę sobie bez dachu który leży w garażu oddalonym o 200km a tu spada ulewny deszcz albo idę do hotelu i nie chcę aby mi jakiś sęp zapaskudził fotel.
Może znacie jakieś praktyczne rozwiązania tego problemu po za oczywiście dachem miękkim fabrycznym który trudno zamontować zanim deszcz przestanie padać
Może znacie jakieś praktyczne rozwiązania tego problemu po za oczywiście dachem miękkim fabrycznym który trudno zamontować zanim deszcz przestanie padać
Re: Pokrowiec przeciwdeszczowy na Wranglera
W Castoramie można kupić duże płachty z mocnej folii (takie niebieskie) 

- Misiek Cypr
-
W jakichs sklepach ogrodniczych, czy innych obi, mozna kupic taka fliowa plandeke zbrojona. Do niej na miejscu moga zamontowac luwersy, takie metalowe lub plastikowe oczka, jak do sznuruwek w bucie tylko wieksze. Do tego takie gumki z hakami, jak do mocowania ladunku w bagazniku i masz gotowa plandeke do szybkiego rozwiniecia.
Ja w gaziku zwijalem ja i trzymalem na ramce przedniej szyby, nawet jezdzic sie dalo z tym, ale ochraniala tylko przednie siedzenia
Ja w gaziku zwijalem ja i trzymalem na ramce przedniej szyby, nawet jezdzic sie dalo z tym, ale ochraniala tylko przednie siedzenia
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Dzięki za rady, podobnie radziła mi moja finansująca połowa ale liczyłem na coć bardziej wyrafinowanego i mniej pracochłonnego. Wysłałem zapytanie do producenta pokrowców na samochody czekam na odpowiedź.
- nutka
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam,szwendała pisze:Dzięki za rady, podobnie radziła mi moja finansująca połowa ale liczyłem na coć bardziej wyrafinowanego i mniej pracochłonnego. Wysłałem zapytanie do producenta pokrowców na samochody czekam na odpowiedź.
czy masz już odpowiedź lub inny pomysł na tę plandekę?
Mam ten sam problem . Chciałabym wyjechać trochę dalej, mieć możliwość otwartego dachu a jednocześnie zapewnić w razie nagłej ulewy szybkie i łatwe założenie plandeki.

No i jeszcze kwestia, gdzie to umieścić?
... a łyżka na to ... niemożliwe 
gg 33850062

gg 33850062
- stebel
- Kontaktowanie:
Si vis pacem para bellum.
- nutka
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Dziękuję serdeczniestebel pisze:Prosze: