Poszukiwany zyczliwy wlasciciel Jeepa z Poznania lub okolic

MJ, CJ, YJ, TJ, XJ, KJ, KK, WJ, ZJ, XK, WK, WH, JK, JL, JT

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
MSc04
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Poszukiwany zyczliwy wlasciciel Jeepa z Poznania lub okolic

Post autor: MSc04 » wt gru 21, 2010 10:58 pm

Poszukuje osoby z Poznania lub okolic, posiadajacej Jeepa Wranglera lub Jeepa Rubicona. Chodzi o wypozyczenie auta na slub (pomysl mojej Lubej). Samochod bylby potrzebny na 3-4h, a do przejechania bylo by ok 15km po miescie). Cena do uzgodnienia (w razie potrzeb rowniez kaucja no i umowa). Slub jest na poczatku marca, tak wiec zbytniego pospiechu nie ma. Szukalem po wypozyczalniach, ale raczej nic nie maja :( Tak wiec bede wdzieczny za pomoc.

Wymagania - najlepiej auto 4-drzwiowe i dobrze by bylo, aby stopien zmotania byl na tyle maly, aby bylo widac, ze to Wrangler / Rubicon , a nie rama z Jeepa ;)

Jesli znajdzie sie ktos zainteresowany, to prosilbym o kontakt na PW.

P.S.
Narzeczona wrzucila tez to ogloszenie na Jeep.org.pl, wiec moze i tam sie na nie natkniecie.
Vitka sprzedana, poszukuje Patrola :)

Awatar użytkownika
wasior-xj

Kontaktowanie:

Re: Poszukiwany zyczliwy wlasciciel Jeepa z Poznania lub okolic

Post autor: wasior-xj » czw gru 23, 2010 9:05 am

Tam raczej słabo z takim będzie, i dopisz też czy szukasz krótkiego czy długiego. A rubicon to mozna powiedzieć wersja wyposażenia :)21 wizualnie niczym się nie różni

Awatar użytkownika
MSc04
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Re: Poszukiwany zyczliwy wlasciciel Jeepa z Poznania lub okolic

Post autor: MSc04 » czw gru 23, 2010 10:20 am

Na te chwile szukam jakiegokolwiek ;) Oczywiscie lepszy bylby dlugi. Sadze jednak, ze duzego wyboru miec nie bede, wiec i krotki bedzie OK. Ostateczna decyzja bedzie mojej narzeczonej, bo to jej pomysl. Co do Rubicona, to nie wiedzialem, dzieki za informacje.
Vitka sprzedana, poszukuje Patrola :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jeep”