Śmierdzi z nawiewów
Moderator: Mroczny
Śmierdzi z nawiewów
Witam co można z tym zrobić?
- kulkagsx1200
Re: Śmierdzi z nawiewów
zalac mlekiem i dac psu
-Jak nie ma klimy, sprawdzić czy jakiemuś gryzoniowi się czasem nie zdechło.
-Jeżeli jest klima to odkazić i sprawdzić j.w.
-Wygrzebać resztki teściowej z komory silnika /opcja/ jeżeli takowa występowała
-Jeżeli jest klima to odkazić i sprawdzić j.w.
-Wygrzebać resztki teściowej z komory silnika /opcja/ jeżeli takowa występowała

Śniadanie na kacu jest jak przeszczep. Przyjmie się, albo nie.
Kupic CarPlan KLEEN AIR - bezinwazyjny odgrzybiacz klimatyzacji. Koszt okolo 30 pln. Uzycie banalnie proste.
włączyć klimatyzację na wewnętrzną cyrkulację, otworzyć wszystkie nawiewy, umieścić produkt za przednim siedzeniem pasażera i wcisnąć aplikator preparatu. Teraz tylko zamykamy samochód na 10 minut, a klimatyzacja sama się zdezynfekuje pozostawiając świeży zapach.

włączyć klimatyzację na wewnętrzną cyrkulację, otworzyć wszystkie nawiewy, umieścić produkt za przednim siedzeniem pasażera i wcisnąć aplikator preparatu. Teraz tylko zamykamy samochód na 10 minut, a klimatyzacja sama się zdezynfekuje pozostawiając świeży zapach.

Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
ale na rysunkach jest pokazane żeby umieścić za fotelem kierowcyAdamek pisze:Kupic CarPlan KLEEN AIR - bezinwazyjny odgrzybiacz klimatyzacji. Koszt okolo 30 pln. Uzycie banalnie proste.

Przecie wyraźnie widać że to angolFlor pisze:ale na rysunkach jest pokazane żeby umieścić za fotelem kierowcyAdamek pisze:Kupic CarPlan KLEEN AIR - bezinwazyjny odgrzybiacz klimatyzacji. Koszt okolo 30 pln. Uzycie banalnie proste.

Śniadanie na kacu jest jak przeszczep. Przyjmie się, albo nie.
- kulkagsx1200
wypryskac jak najdalej od nawiewów by klima spokojnieten szuwaks sobie wciagla przez nie , i przepuscila przez swe czeluscie spokojnie by grzybki i inne zarazki wytruc i wypluc z powrotem juz wraz z powietrzem oczyszczone 

jeepniety 
Dodge challenger sxt , hummer h3
Bmw r100gs gejos

Dodge challenger sxt , hummer h3
Bmw r100gs gejos

pasazeraFlor pisze:ale na rysunkach jest pokazane żeby umieścić za fotelem kierowcyAdamek pisze:Kupic CarPlan KLEEN AIR - bezinwazyjny odgrzybiacz klimatyzacji. Koszt okolo 30 pln. Uzycie banalnie proste.
Stawiac za tym fotelem gdzie jest dmuchawa. 

Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
- yanosik
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Tak na poważnie to w jeepie jest problem z klimą. Amerykańscy inżynierowi nie pomyśleli o filtrze i tu jest problem. Opisane wyżej metody pomagają ( u mnie tak bylo) ale na krótko. Zostaje bebeszenie auta. Po zdjęciu deski rozdzielczej ukazał się cały syf na parowniku , wymienniku i nagrzewnicy . Gnijąca masa liści , owadów i wszelkiego innego syfu. Teraz już nie śmierdzi 

Ostatnio zmieniony pn sty 31, 2011 11:07 pm przez yanosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeep
Gad Szeroki
GSM 604946194
Gad Szeroki
GSM 604946194
Sprzedaj i kup PatrolaRutek71 pisze:Witam co można z tym zrobić?

Zielony Autobus 2,7TDi
Rutek71 pisze:Witam co można z tym zrobić?
puścić pawia

w 8 minucie slychac strzaly
gdzie jest paw
gdzie jest paw

gdzie jest paw

skoro strzały miały być wcześniej to chyba Pif-pawLR_Olek pisze:gdzie jest paw![]()
gdzie jest paw

Mnie jak w plaskaczu zaczęło capić, a fachman oszacował cenę usunięcia capa na przewyższającą wartość auta, to pogoniłem furkę takiemu co to mu nie przeszkadzało. Jeździ do tej pory i nie narzeka
. Może ma wiecznie katar 

Parch+2+35+117xtrem ---->
wniosek taki,ze warsztat odsmradzajacy chcial cie wydymac na kaseraulf pisze:Mnie jak w plaskaczu zaczęło capić, a fachman oszacował cenę usunięcia capa na przewyższającą wartość auta, to pogoniłem furkę takiemu co to mu nie przeszkadzało. Jeździ do tej pory i nie narzeka. Może ma wiecznie katar
To samo w Explorerach, stosowałem taki granat Nigrima ale słabo działał, lepsza była pianka do odgrzybiania którą wtryskuje się rurką jak najgłębiej we wszystkie kratki i kanały nawiewów.yanosik pisze:Amerykańscy inżynierowi nie pomyśleli o filtrze i tu jest problem. Opisane wyżej metody pomagają ( u mnie tak bylo) ale na krótko.
Doszło do tego, że dalej już nie może.
exEX
exEX
Dzięki wielkie