oznaczenia jeep
Moderator: Mroczny
oznaczenia jeep
witam wszystkich jestem nowy mam pytanie odnosnie oznaczen reduktora jestem na kupnie xj 2000r 2.5 sprzedawca zapewnia mnie ze jest blokada dyfra a oznaczenia jakie ma to 2h-4h-n-4l prosze o podpowiedz.
- kulkagsx1200
Re: oznaczenia jeep
blokade to ma ten sprzedawca
w glowie chyba. silnik 2.5 to obciety 4.0 -pali tyle samo co 4.0 prawie a jechac zbytnio nie chce. jaqk jestes mysliwym czy lesnikiem i chcesz sobie pracowac takim autem to po zalaczeniu reduktora w terenie srednim sobie nawet radzil bedzie . reduktor command trac czyli np 231 . mozliwosc jazdy 4H jedynie po niezbyt przyczepnym podlozu , po asfalcie tylko 2H
szukaj 4.0 z np 242 czyli musi miec napis zielony na wyswietlaczu reduktora "Full time"
i koniecznie automat
a bedziesz zadowolony 

szukaj 4.0 z np 242 czyli musi miec napis zielony na wyswietlaczu reduktora "Full time"

jeepniety 
Dodge challenger sxt , hummer h3
Bmw r100gs gejos

Bmw r100gs gejos

zawsze mnie zastanawiało, skąd to się wzięłogoliatd pisze:jestem na kupnie

http://www.google.pl/search?client=oper ... el=suggestandrzej:) pisze:zawsze mnie zastanawiało, skąd to się wzięłogoliatd pisze:jestem na kupniewyjaśni ktoś
Około 7,590,000 wyników (0,05 s)

Na kupnie się jest jak się kupuje coś W dizelku albo W benzynceandrzej:) pisze:zawsze mnie zastanawiało, skąd to się wzięłogoliatd pisze:jestem na kupniewyjaśni ktoś

Rocky--->T II --->Samurai--->Jeep XJ 4.0--->Monterey/Galloper 

- kulkagsx1200
na kupnie to sie jest jak sie bierze 1.9 w tedeiku 

jeepniety 
Bmw r100gs gejos

Bmw r100gs gejos