mam taki oto reduktor

242HD
potrzeba zrobić sye, jak zamocować flansze po skróceniu w miejscu czerwonej strzaki, tam jest gładki wałek

wcisnąć na goroąco ?
taki efekt chce uzyskać
lub zabierak zamiast flanszy, ktoś podpowie jak ruszyć temat ?
Moderator: Mroczny
żeby max skrócićkulkagsx1200 pisze:frez powinien zostac , przeciez zakladajac flansze , wlasnie na frezie sie trzyma . po co jeszcze wiecej odcinac?
jak skróce i założe zabierak w czesci bez frezu to mam 20 cm zyskukulkagsx1200 pisze:(ok5-6cm) . po co w takim razie utrudniac sobie zycie skoro nie ma sensu ciac wiecej?
redaktor opuszczony, na moście mocowania przespawanePrzemekslaw pisze:to opusc rebuktor, albo kliny zapodaj...
nie, nie, nievandall1 pisze:dooopa zbita....
O ile ja rozumiem to zagadnienie,to iw@n własnie tak zamierza zrobićcodec pisze:iw@n, a nie łatwiej założyć wał z kompensacją długościnp taki od granda ....................
taa ja sem w Gdańsku zamieszkanywasior-xj pisze:vandall1 akurat iwan jest od nas z regionu więc swój chłopak
krzyżaki z jeep'a to niestety nie podejdą, orgianał wał przerobiłem na krzyżaki z daf-a bo sie klinował-za małe kątycodec pisze: a nie łatwiej założyć wał z kompensacją długościnp taki od granda - jak za długi, to skrócić. krzyżaki minimalnie różne,
wole Sye robicvandall1 pisze:łeeeee-to zrób cos z tym esowaniem
http://www.lowrangeoffroad.com/index.ph ... p-kit.html
A takie coś jeden kolega na suzuki podał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości