Witam,
Szukam komputera (sterownik silnika) do Wrangler JK 2008 rok, silnik Diesel CRD.
Od trzech miesięcy samochód nie zapala, serwis ASO zamówił dwa nowe komputery ale nie działają. Natomiast komputer pożyczony z innego Wranglera zapalił.
Końcówka numeru seryjnego w oryginalnym komputerze kończy się literami AA, pożyczony miał litery AB i zapalał. Nowe mają już litery od AF i nie działają.
Poradźcie.
1. Gdzie mogę wgrać oprogramowanie do komputera który mam ( serwis we Wrocławiu nie może wgrać programu, tylko wymienić całą część)?
2. Gdzie mogę dostać komputer który ma numer seryjny z literami na końcu AA lub AB?
3. Serwis nie może zrobić aktualizacji oprogramowania to jaka firma może?
Zdjęcia mojego komputera (sterownika)pod tym linkiem: https://picasaweb.google.com/Nesos2468/6Listopada2011
Komputer wrangler JK
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
- lesio jeep
-
Re: Komputer wrangler JK
podejzewam ze Boschowski komputer najpredzej dobiora w serwisie Bocha ale tym prawdziwym
ewentualnie u producenta silnika sa tesz wersje z wtryskiem mechanicznym bez elektroniki
i do terenu bym sie kierowal w te strone Jeepowske w tym ilniku jest tylko znaczek
a do kapetencji ASA na ch to znajdziesz tu material na ksiazke
ewentualnie u producenta silnika sa tesz wersje z wtryskiem mechanicznym bez elektroniki
i do terenu bym sie kierowal w te strone Jeepowske w tym ilniku jest tylko znaczek
a do kapetencji ASA na ch to znajdziesz tu material na ksiazke
czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
udaj się tam: http://jetronik.pl/www_szalonymax_pl pisze:Witam,
1. Gdzie mogę wgrać oprogramowanie do komputera który mam ( serwis we Wrocławiu nie może wgrać programu, tylko wymienić całą część)?
oni to ogarną
- lesio jeep
-
ot to wszedzie tylko nie do CHryslera mi chcieli wymieniac komputer za 800 yewro + robocizna
jak sie zepsol pilot do drzwi gdyby jeszcze potrafili zamowic dobry model ale to ich przeroslo
i dzieki radom forumowym naprawilem to sam w 15 minut za free
jak sie zepsol pilot do drzwi gdyby jeszcze potrafili zamowic dobry model ale to ich przeroslo
i dzieki radom forumowym naprawilem to sam w 15 minut za free
czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?