XJ z 2WD na 4WD
Moderator: Mroczny
XJ z 2WD na 4WD
Od dłuższego czasu mam chęć na youngtimera pickupa. Z racji charakteru samochodu temat trudny, bo samochody takie pracują raczej do końca życia, więc na rynku sama padlina. Czasami trafia się comanche 2wd w znośnym stanie. Pytanie do koneserów warsztatowych marki. Czy taka rzeźba jest wogóle wykonalna? Ile nerwów i kasy taki przeszczep pożre? Z góry dziękuję za treściwe opinie.
Re: XJ z 2WD na 4WD
Tak sie troche wtrace...
Youngtimera sie nie mota. Doprowadza do stany idealnego, fabrycznego i jedzi.
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
Prawie w temacie
Czy komancze są na ramie? Bo tu http://www.andysautosport.com/accessori ... anche.html wygląda jakby miał coś takiego, a może konstrukcja jak w peloponezie truck'u?

Facet bez gaci zyskuje lub traci.
Domotanie tego, co można kupić do wersji nieosiągalnej nie jest chyba zbrodnią??? Tym bardziej, że póki co nie interesuje mnie wózek do wpatrywania się w niego, rejestrowanie na żółte blachy i wpis do rejestru zabytków. Chcę samochód, który sprawi mi frajdę z okazjonalnego użytkowania w stanie conajmniej dobrym. Kompleksowa renowacja jeśli już to za 10-15 lat, jak się z nim zżyję i będę zmuszony go unieśmiertelnić. Kosztem nerkiWojtek_W pisze:Tak sie troche wtrace...

Dac sie da, jest troche kombinacji ale w pelni wykonalne. Nerwow nic, kasy sporo 

Xj renix 4.0 pickup 2door,springi tyl, besterlocker, 35"
ZJ 4.0 up3.5" 31x10.5 mt
ZJ 4.0 up3.5" 31x10.5 mt