Gdzie jest / byl plate we wranglerze 2008r?
Moderator: Mroczny
-
-
Gdzie jest / byl plate we wranglerze 2008r?
Witam serdecznie posiadaczy Jeepow , sam kiedys pomykalem YJ ale rodzinka sie powiekszyla +2 i bylo krucho z miejscem . Odgrzewam stara milosc do amercarow i znalazlem fajnego Jeep Wrangler Unlimited w Krakowie , wszystko bene , przebieg maly - 56 tys z 2008 roku - salon polska , full service itp - tylko brac i nie narzekac . Niestety czar prysl gdy pojawil sie pan z firmy leasingowej na wycene jeepa i nie znalazl PLATE z numerem vin. Vin mam tylko na desce na podszybiu na blaszce jak w starym wranglu, nie mam rzeczonego plejtu ani na slupkach ani na drzwiach. Gdzie go szukac? Moze go nie ma w tej wersji / 2.7 diesel z automatem na rynek EU/ ?. Prosze o szybka pomoc , najchetniej poparta jakims foto jesli Brac Jeepowa moze. Dzieki z gory i pozdrawiam w nowym roku wszystkich jeepnietych!
KANGOO 1,6 4X4 prawie TERENOWE
BYLY KIA SPORTAGE AUTOMAT,UAZ,SAMURAJ,WRANGLER,TERRANKO,BLAZEREK
BYLY KIA SPORTAGE AUTOMAT,UAZ,SAMURAJ,WRANGLER,TERRANKO,BLAZEREK
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
Re: Gdzie jest / byl plate we wranglerze 2008r?
Manual podaje, że vin jest tylko za szybą, widoczny z zewnątrz. 
Z resztą w krakowie masz salon peepa na Armii Krajowej, to się możesz przejechać i dowiedzieć od nich.

Z resztą w krakowie masz salon peepa na Armii Krajowej, to się możesz przejechać i dowiedzieć od nich.
y60 autobus, czerwony.
Re: Gdzie jest / byl plate we wranglerze 2008r?
Nie wiem czy dalej aktualne, ale jakby co to VIN jest wybity na ramie.
Nie jest jakoś strasznie mocno widoczny, ale jak odczyścisz ramę na wysokości drzwi pasażera to go tam znajdziesz
JK to jedyny jeep z nabitym numerem na ramie
Tylko nie pamiętam czy od strony prawej czy lewej
Na wszelki wypadek pomalowałem sobie pomarańczowym sprayem, ale mam teraz tak wszystko zalepione błotem że nie mogę znaleźć ...
Niemniej jednak tam szukajcie
A i jeszcze często jest naklejka pod maską od strony kierowcy, z tym że lubi się odklejać
Nie jest jakoś strasznie mocno widoczny, ale jak odczyścisz ramę na wysokości drzwi pasażera to go tam znajdziesz
JK to jedyny jeep z nabitym numerem na ramie
Tylko nie pamiętam czy od strony prawej czy lewej

Na wszelki wypadek pomalowałem sobie pomarańczowym sprayem, ale mam teraz tak wszystko zalepione błotem że nie mogę znaleźć ...
Niemniej jednak tam szukajcie
A i jeszcze często jest naklejka pod maską od strony kierowcy, z tym że lubi się odklejać