Optima pod wyciągarke
Moderator: Marcin-Kraków
Re: Optima pod wyciągarke
Okazało sie alternator jest padnięty i nie daję prądu, jutro go wyciągam i jak da rade to regeneracja albo jakas używka z netu, tylko zastanawiam się czy kupić od takiego auta co ja mam czy cos z innego np. ze starych beemek, podobno daja radę, jaka wasza opinia??
- Igor V8
-
Na swojej Warcie w czerwcu na Wilczych ciągałem się na drucie nonstop 3 h , wyciągałem Gallopera , miałem małe przerwy na ostygnięcie windy
Aku działało bez zarzutów ... więc na ujjj mi wielki aku za 1100 zł który ciagle puchnie i nie odpalisz auta po 2 dniach stania
Aku działało bez zarzutów ... więc na ujjj mi wielki aku za 1100 zł który ciagle puchnie i nie odpalisz auta po 2 dniach stania
Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

jest tylko, żółto, czerwono i niebiesko w kontekście optimyzagaj1 pisze:tu jednak nie tak różowo

Jest tylko cienka czerwona linia między rozsądkiem, a szaleństwem
Jeep
Chevy Suburban
Jeep
Chevy Suburban
myślę że kilkakrotne rozpakowanie do spodu i po sprawieIgor909 pisze: Za Optimę kupisz 2 duże Warty i jeszcze na sporo browaru Ci zostanie ... kiedy je zajeździsz ?

Chyba jesteś pechowcemIgor909 pisze: więc na ujjj mi wielki aku za 1100 zł który ciagle puchnie i nie odpalisz auta po 2 dniach stania

Mi jakoś nie puchnie i po miesiącu stania przy temperaturze -15 stopni odpala Parcha bez stęknięcia

No powiem że w Jeepie było podobnie po dwóch tygodniach w zimę odpalił bez zająknięcia
pomyśle, może zrozumiem więcej i zobaczę co kupię ale mam chęć na Optimę Żółtą 

Patrol Y61 Long ZD30DTi &Seicento& KTM LC4 640SM
Dziadostwa nie rób, skręć drutem...!

a komornika juz spłaciłeś, czy nadal dom nachodzi ? 

robok rzępoli w harapuciu
Poddał się narazie 

Patrol Y61 Long ZD30DTi &Seicento& KTM LC4 640SM