nie, zasadnicza kwestia byla napisana wielkimi literami...Walkie pisze:mialy byc przedewszystkim mocne, i chyba takie wybralemwupasek pisze:ale nikt ci nie mowi ze NIE MOZESZ zalozyc ladniutkich lsniacych halogenow![]()
kolejny kolega bedzie sie dowalal ze wybralem cos drogiego i w chromie![]()
Jak zabezpieczyc halogeny przed zlodziejem?
Moderator: Marcin-Kraków
- Discotheque
-
-
Re: Jak zabezpieczyc halogeny przed zlodziejem?
tak sobie pomyslalem. bo jak taka sasiadka widzi tylko na jedno oko w miare dobrze, to takie trzy lub cztery lacznie widzialyby na trzy oka a w porywach nawet na 4 okaPrzemek wawa pisze: czujne oko sasiadki lub ewentualnie oczy grupowe czujnych sasiadek

pozdrawiam,
YJ 4.0
YJ 4.0
eeeeeeee... Pan sędziawupasek pisze:ku.rwa czlowieku.. o czym ty mowisz... nie rozumiesz ze chesz swiadomie stwarzac niebezpieczenstwo dla otoczenia

...chcialem zauwazyc Panie Sędzio ze to nie ja stwarzam niebezpieczenstwo dla otoczenia tylko to otoczenie jest niebezpieczne, wiec prosze nie traktowac tego ktory wlasnie grozil mi nozem jako znikoma szkodliwosc spoleczna bo na ulicy zyje sie troszke inaczej...

niedotykaj mojej wlasnosci bez pytania, bedziesz bezpieczny, czy tak trudno to pojac

i niezaslaniajcie sie dziecmi one po nocy nielaza i nie obmacuja aut na parkingach

hehe, co post to zadyma, ja chyba musze zaczac cztac a nie pisac

(i niepodpisuj sie "wlasnie" wysil sie troche)

ja nie mam dzieci-ale teraz już wiesz co by się stało gdyby moje w przyszłości dziecko dotknęlo twoich światełek.Walkie pisze: a nieprosciej nauczyc dziecko niedotykania cudzej wlasnosci? to chyba dzieci wychowywane Twoja bezztresowa metoda biora siekiere i morduja bezbronnego goscia na lawce zeby zobaczyc jak to jest...![]()
bo z tego co pamiętam po sobie to dzieci mają wielką skłonność do poznawania świata i nie ma to żadnego związku z dotykaniem cudzej własności.
a z tą siekierą to przebiłeś sam siebie

-
Re: Jak zabezpieczyc halogeny przed zlodziejem?
w wawce wiekszosc parkingowych, to emeryci dorabiajacy tak samo jak ochroniarze. dlatego zapodalem wariant wielowariantowy.Walkie pisze:tak to sie robi w WarszawiePrzemek wawa pisze:...oko sasiadki lub ewentualnie oczy grupowe czujnych sasiadek, spanie w samochodzie. odstapienie od zakupu halogenow helli luminator celis i zwrot ich. ...![]()
pozdrawiam,
YJ 4.0
YJ 4.0
dlaczego uparcie niezauwazasz tego co dla Ciebie niewygodne, ze bedzie dzialalo (jezeli wogole) tylko w nocy kiedy dzieci spiaczaykowski pisze:ja nie mam dzieci-ale teraz już wiesz co by się stało gdyby moje w przyszłości dziecko dotknęlo twoich światełek.
21

a jak rano dziecko bedzie szlo do szkoly a waszmosc nie zdazy wstac jeszcze i deaktywowac swojego "genialnego" zabezpieczenia??Walkie pisze:dlaczego uparcie niezauwazasz tego co dla Ciebie niewygodne, ze bedzie dzialalo (jezeli wogole) tylko w nocy kiedy dzieci spiaczaykowski pisze:ja nie mam dzieci-ale teraz już wiesz co by się stało gdyby moje w przyszłości dziecko dotknęlo twoich światełek.
21![]()
odpowiadasz to nierob tego selektywnie jak "nasi" w telewizji

co jest glupota? zlapanie zlodzieja? czy odlegly parking?wupasek pisze:Walkie pisze:ale ja niemam koszmarow nocnychBocian pisze:nie mam koszmarow nocnych.zlodzieja dorwal bym "for fun" a najblizszy strzezony jest 500m niechce mi sie lazic
ahyahahahahah
nie no kurva jednak na glupote nie ma rady..
moze jakies argumenty a nie inwektywy?

Walkie pisze:co jest glupota? zlapanie zlodzieja? czy odlegly parking?wupasek pisze:Walkie pisze: ale ja niemam koszmarow nocnychzlodzieja dorwal bym "for fun" a najblizszy strzezony jest 500m niechce mi sie lazic
ahyahahahahah
nie no kurva jednak na glupote nie ma rady..
moze jakies argumenty a nie inwektywy?
ja bym powiedział że np. to :
[/quote]zlodzieja dorwal bym "for fun" a najblizszy strzezony jest 500m niechce mi sie lazic
nie, nie da sie wykluczyc nieszczesliwego wypadkuWalkie pisze:to wtedy bedzie moja winawupasek pisze:a jak rano dziecko bedzie szlo do szkoly a waszmosc nie zdazy wstac jeszcze i deaktywowac swojego "genialnego" zabezpieczenia??ale do tego niedojdzie bo dzieki Twojej cennej uwadze zaprojektuje je z wylacznikiem czasowym
happy?

[quote="czaykowskija bym powiedział że np. to :
brawo! to jest was jeszcze kilkadziesiat milionów bochaterow 
mam przez to rozumiec ze jak widzisz zlodzieja na ulicy okradajacego kogos lub Ciebie, to odwracasz sie na piecie i uciekasz?zlodzieja dorwal bym "for fun" a najblizszy strzezony jest 500m niechce mi sie lazic

...podobnie mozna powiedziec o poteznych stalowych zdezakach i orurowaniach w autach terenowych ktore niedaja zadnych szans na przezycie potraconej osobie i sa zabronione w prawie UE a jednak nikt na tym forum o tym niekrzyczy a policja za to niesciga...wupasek pisze: nie, nie da sie wykluczyc nieszczesliwego wypadku

Walkie pisze:mam przez to rozumiec ze jak widzisz zlodzieja na ulicy okradajacego kogos lub Ciebie, to odwracasz sie na piecie i uciekasz?czaykowski pisze:ja bym powiedział że np. to :Walkie pisze: zlodzieja dorwal bym "for fun" a najblizszy strzezony jest 500m niechce mi sie lazicbrawo! to jest was jeszcze kilkadziesiat milionów bochaterow
Ty nie rozumiesz wogole co sie do Ciebie pisze....
poza tym jak sam piszesz nie lapiesz zlodzieja dla postawienia go przed wymiarem sprawiedliwosci (jaki by on nie byl) tylko dla zabawy..a to oznacza ze powinienes sie leczyc "bohaterze"
Ostatnio zmieniony ndz lis 07, 2004 8:35 pm przez wupasek, łącznie zmieniany 1 raz.

a np zmiana czasu z letnigo na zimowy i odwrotnieWalkie pisze: to wtedy bedzie moja winaale do tego niedojdzie bo dzieki Twojej cennej uwadze zaprojektuje je z wylacznikiem czasowym
happy?

albo wyłaczysz za późno - ktoś sie dotknie
albo za wcześnie i nie daj boże zabiorą Ci halogeny

no i będzie precedens...ale to już niech sie wypowie prawnik
wupasek pisze: poza tym jak sam piszesz nie lapiesz zlodzieja dla postawienia go przed wymiarem sprawiedliwosci (jaki by on nie byl) tylko dla zabawy..a to oznacza ze powinienes sie leczyc "bohaterze"
a w ktorym miejscu napisalem ze nieoddam go policji

Walkie pisze:zdarza sie, i wlasnie takie wizje uczynily z Ciebie tchórza?wupasek pisze:aa i chcialbym zobaczyc jak ogromny koles o inteligencji Mike'a Tysona, ktorego dziecko zostalo przez przypadek porazone napi.erdala Ciebie tak zebys spedzil pol roku w szpitalu.. albo i wiecej
te samozwanczy bohater... tchorzem to mozesz swojego starego nazywac...

...na wstepie chcialem podziekowac koledze ze dzieki zrozumieniu tematu nie "jestem juz nowy"czaykowski pisze:albo za wcześnie i nie daj boże zabiorą Ci halogeny![]()
no i będzie precedens...ale to już niech sie wypowie prawnik

po drugie szukalem konkretnej informacji na temat mozliwego zabezpieczenia a wy sie uparliscie na ten prąd conajmniej jakbym stal z szokerem przy waszych dzieciach

prawdopodobnie itak tego niezrobie z prostej przyczyny, niebede mial na to czasu i niebedzie mi sie chcialo

ale zawsze milo jest konstruktywnie podyskutowac z "bratnimi" duszami, no nie?

tym chcial bym uciac temat ELLLEKTRRRRRRRRRYCZNOSSSSSCIIIII

Pozdrawiam