spróbować mogę, ale jeśli mam kupować to wolałbym od razu 4 sztuki kupić i rozbić koszt wysyłki (u mnie na miejscu nikt tego nie ma)lukassos pisze:
Spróbuj chociaż jedna zamontować
dlatego pytam czy ktoś już to przerabiał ?
Moderator: Marcin-Kraków
spróbować mogę, ale jeśli mam kupować to wolałbym od razu 4 sztuki kupić i rozbić koszt wysyłki (u mnie na miejscu nikt tego nie ma)lukassos pisze:
Spróbuj chociaż jedna zamontować
Gdzie zamontowałeś przetwornice, czy przedłużałeś kable do żarników i czy nie zakłucają np radia?gkozi pisze: W takich wesemach pomontowałem HIDy, diodę może też by dało radę, tylko ... po co taka wielka obudowa dla maleńkiej diody?
Hmy, chyba nie jest tak źle z tą żywotnościąrokfor32 pisze: (...)
Wada - palniki nie lubią częstego przełączania. Chwilę trwa osiągnięcie pełnej jasności, chwilę trwa zapłon, a i żywotność przetwornic leci wtedy szybko.
(...)
.
jest patent na togkozi pisze:no to jeszcze trochę pracy przed konstruktorami, żeby "zabijały" obcych pilotów ale nie własnego![]()
No bo z LEDami jak ze wszystkim, trzeba z głową.bigos pisze:LEDy są świetnez nocy dzień robią, a pilota zabijają światłem jak jest przed samochodem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość