kontrolki trooper

masz problem z alternatorem, rozrusznikiem ? nie wiesz jak podłączyć halogeny ?

Moderator: Marcin-Kraków

KRASZEWSKI WOJCIECH
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

kontrolki trooper

Post autor: KRASZEWSKI WOJCIECH » ndz gru 24, 2006 10:26 pm

witam posiadam od niedawna troopka z 91r jeszcze ga nie znam na tyle zeby wiedziec co oznacza taka jedna mala dziwna kontrolka. wygladaona jkby wbudowana dioda w deske rozdzielcza jest koloru zielonegoi niestety mialem przyjemnosc sie denerwowac patrzac jak sie swieci. problem juz zarzegnany bo sie nie swieci ale nie mam pojecia do czego ona moze sluzyc, czy jest to cos waznego? czy poprzedni wlasciciel sobie poprostu ja dolozyl do czegos, pomozcie czy ktos wie co to ? bo nie moge spac :roll:

boris.blank

Post autor: boris.blank » ndz gru 24, 2006 10:52 pm

Po lewej stronie przy włączniku swiateł ? I czy masz hak bo jak tak to podłącz przyczepę i napisz czy swieci się przy kierunkowskazach ?

KRASZEWSKI WOJCIECH
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: KRASZEWSKI WOJCIECH » pn gru 25, 2006 12:21 am

tak wlasnie myslalem ale przyczepe dopiero moge podlaczyc po nowym roku, wiec temat mnie trapi dalej. i dlaczego sie swiecila bez przyczepy?

KRASZEWSKI WOJCIECH
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: KRASZEWSKI WOJCIECH » wt gru 26, 2006 5:38 pm

w zasadzie nie mam pojecia czy to hak? zapala sie i znika, jest dziwne to zxe nie zapala sie na zimnym silniku. pomocy bo zwariuje, spac nie moge myslac ze moj troopek jest chory. POMOCY

Awatar użytkownika
fourup
Kontaktowanie:

Post autor: fourup » pt lut 16, 2007 3:31 pm

Troopek jest zdrowy, nie panikuj. To kontrolka działania świateł przyczepy. Podczas jazdy bez przyczepki, włączając kierunkowskaz - ma prawo sobie błysnąć...

A troopek jak zaczyna chorować to świeci się CHECH ENGINE na desce (o ile to benzyniak)...
~fourup/zupka
Troopek był :(
Opuzu Frontper się już nie buduje... :)15

GG:7509837
GSM:660264573

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”