Podgrzewane Fotele
Moderator: Marcin-Kraków
Podgrzewane Fotele
Ktoś wie, czy te maty w podgrzewanych fotelach podłączone są za pomocą jakiegoś sterownika, czy wystarczy podpiąć pod 12 V i będzie działać?
Chodzi o fotele z PII.
Chodzi o fotele z PII.
Pajero II 94r Krótki. BFG 33/10,5 R 15 , Body lift 2". - Sprzedany
Re: Podgrzewane Fotele
Dać prund i grunt to będzie dziobać tylko wyłącznik odpowiedni

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
-
-
i robi jajka na twardo
sterownik tylko tyle robił że przekaźnik w nim był i kawałek elektroniki, że jeśli nie wyłączysz z palca to po zgaszeniu silnika i w kolejnym zapaleniu nie włączy się samo.
No chyba że w jakiejś S klasie ustawiasz ile st. C ma być na danym pośladku

sterownik tylko tyle robił że przekaźnik w nim był i kawałek elektroniki, że jeśli nie wyłączysz z palca to po zgaszeniu silnika i w kolejnym zapaleniu nie włączy się samo.
No chyba że w jakiejś S klasie ustawiasz ile st. C ma być na danym pośladku
Dzięki za info , dam żaru poprzez guzik
Skóra foteli w zimę jest mało przyjemna, do momentu gdy się nie nagrzeje, też słyszałem że niezdrowe, ale dlaczego?

Skóra foteli w zimę jest mało przyjemna, do momentu gdy się nie nagrzeje, też słyszałem że niezdrowe, ale dlaczego?
Latem skórzane fotele będą cieplutkie, masz to pewne...KML1 pisze:Dzięki za info , dam żaru poprzez guzik![]()
Skóra foteli w zimę jest mało przyjemna, do momentu gdy się nie nagrzeje...

Zielony Autobus 2,7TDi
Plemniki nie lubią wyższej temperaturyKML1 pisze:Dzięki za info , dam żaru poprzez guzik![]()

Jak gorąco, to nie chcą się ruszać... komu by się chciało

VW T4 syncro, 2.4D, long 

Grubsze portki trzeba nosić.KML1 pisze:Dzięki za info , dam żaru poprzez guzik![]()

uwaga sa maty nie na 12 v . a na 6v i to jeszcze na prad zmienny
Off Road to choroba przenoszona przez błoto
HERBU BIEDRONKA
HERBU BIEDRONKA
Eeee tam się rozdrabniać wstaw fotel elektrycznysys-kom pisze:uwaga sa maty nie na 12 v . a na 6v i to jeszcze na prad zmienny

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
a gdzie ty w polsce takie cudo znajdziesz , w ameryce to od ciut ciut
HERBU BIEDRONKA
HERBU BIEDRONKA
Podczas czyszczenia wybebeszyłem fotele, jedna z mat była przepalona więc wszystkie wyleciały do kosza
Nie będzie podgrzewanego nasienia

Nie będzie podgrzewanego nasienia

no co nie chcesz dbac o to zeby przyszłemu potomstwu było ciepło
HERBU BIEDRONKA
HERBU BIEDRONKA
A wie ktoś czy po zmianie wtyczki erbegi z innego auta będą plug&play? Jeden heniek od elektroniki mówią że i owszem.
Musze zmienić w Y61 bo na gorszych i do tego skórzanych to w życiu nie siedziałem.
Musze zmienić w Y61 bo na gorszych i do tego skórzanych to w życiu nie siedziałem.
tel: 600298546