Światła
Moderator: Marcin-Kraków
- Fiba
-
- Kontaktowanie:
Światła
Nie wiem co jest brak świateł i drogowych i mijania . Bezpieczniki całe ,gdzie szukać przekaźników do świateł ?. Bo od tego chyba trzeba by zacząć. Pacjent Y60 96 Rok. Może ktoś miał taki przypadek ?Jakieś sugestie.
Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca ,który siedzi w domu.
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Re: Światła
Aaaaaaaaaa akumukator włożyleś

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- mariuszfila
- Fiba
-
- Kontaktowanie:
klucz13 pisze:Aaaaaaaaaa akumukator włożyleś![]()
Dalej nie świeci.mariuszfila pisze:Włożyć to pewnie włożył, ale czy podpiął ?

Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
ja się nie znam na SuperPatrolachSuper, ale jak miałem nissana z tych lat, to walczyłem z przełącznikiem zespolonym pod kierownicą ... właśnie takie akcje się zdarzały (a z tego co wiem, to wszystkie modele z tego okresu miały podobny patent na gównolitycznych blaszkach)
Ale w Patrolu żeby się popsuło ... chyba nie możliwe

Suzuki Vitara Cabrio '96 1.6 16V
- Fiba
-
- Kontaktowanie:
Możliwepiotrk_gd pisze:ja się nie znam na SuperPatrolachSuper, ale jak miałem nissana z tych lat, to walczyłem z przełącznikiem zespolonym pod kierownicą ... właśnie takie akcje się zdarzały (a z tego co wiem, to wszystkie modele z tego okresu miały podobny patent na gównolitycznych blaszkach)

Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
ten przełącznik (w płaskim nissanie) to 10 minut roboty, by wyjąć i rozebrać, sprawdzić czy styki nie popalone, czy plastik nie stopiony, czy mechanika ok.
Czy możliwe, że oba na raz ... u mnie z tym przełącznikiem to wszystko było możliwe, wszelkie możliwe kombinacje
... a żarówki masz dobre i wtyczki do świateł wpięte?
... i jeszcze jedno - ja nie miałem przekaźników ... cały prąd szedł przez ten przełącznik ... co w zasadzie było przyczyną wszystkich problemów. Jak jest konkretnie w Patrolu, to nie wiem ...
Czy możliwe, że oba na raz ... u mnie z tym przełącznikiem to wszystko było możliwe, wszelkie możliwe kombinacje

... a żarówki masz dobre i wtyczki do świateł wpięte?

... i jeszcze jedno - ja nie miałem przekaźników ... cały prąd szedł przez ten przełącznik ... co w zasadzie było przyczyną wszystkich problemów. Jak jest konkretnie w Patrolu, to nie wiem ...
Suzuki Vitara Cabrio '96 1.6 16V