aku do samuraia z windą
Moderator: Marcin-Kraków
aku do samuraia z windą
byłem zdecydowany na optime ale ze względu na zła opinie nie wiem czy warto myślałem też nad aku do ups. co polecacie
NO I JEST RZOPA
Re: aku do samuraia z windą
Od czterech lat używam w suzuce aku od ups (już drugi, bo pierwszy się rozpękł przez przypadek).Aśka&Kuba pisze:byłem zdecydowany na optime ale ze względu na zła opinie nie wiem czy warto myślałem też nad aku do ups. co polecacie
Hawker 350 z serii HR.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
nic nie ma o serii hrKostuch pisze:Od czterech lat używam w suzuce aku od ups (już drugi, bo pierwszy się rozpękł przez przypadek).Aśka&Kuba pisze:byłem zdecydowany na optime ale ze względu na zła opinie nie wiem czy warto myślałem też nad aku do ups. co polecacie
Hawker 350 z serii HR.

NO I JEST RZOPA
Ciekawe... A google użyłeś/użyłaś?Aśka&Kuba pisze:nic nie ma o serii hrKostuch pisze:Od czterech lat używam w suzuce aku od ups (już drugi, bo pierwszy się rozpękł przez przypadek).Aśka&Kuba pisze:byłem zdecydowany na optime ale ze względu na zła opinie nie wiem czy warto myślałem też nad aku do ups. co polecacie
Hawker 350 z serii HR.

http://www.google.pl/search?hl=&q=12HR3 ... 9&ie=UTF-8
ale chyba będzie optima czerwona
tylko nie wiem czym różni się szara od czrnej

NO I JEST RZOPA
Nie bądź leming. Poczytaj o padających optimach.Aśka&Kuba pisze:ale chyba będzie optima czerwonatylko nie wiem czym różni się szara od czrnej
W sumie fajnie wyszło: "biorę czerwoną, ale nie wiem czym się czarna od szarej różni"

- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
bierz od UPS-a 75Ah to koszt jakiś 5 stówek
jak poszukasz to kupisz za tę kasę sznajdera , mam w nissanie ale jeszcze nic o nim powiedzieć nie moge, @wojtek_kom ma takiego już chyba 2 lata i chwali
ale jeśli faktycznie ma to być to samuraja to kup pakiet płaskich baterii 4,5 V zrób pakiet, na samca styknie
jak poszukasz to kupisz za tę kasę sznajdera , mam w nissanie ale jeszcze nic o nim powiedzieć nie moge, @wojtek_kom ma takiego już chyba 2 lata i chwali
ale jeśli faktycznie ma to być to samuraja to kup pakiet płaskich baterii 4,5 V zrób pakiet, na samca styknie

Czwarte serce