Praktykował ktoś kiedyś

Moderator: Marcin-Kraków
Ale zauważ, że ten gościu na filmie pospawał element wału i jak widać udało mu się jechać dalej, więc chyba spaw nie był najgorszy ?czesław&jarząbek pisze:przy wózkach widłowych takie sztuczki ćwiczyłem do zalewania mostków. i na starego typu akumulatorach z ciężarówek. tylko zamiast elektrody używało się kawałka grafitu wydłobanego z baterii r20 albo skołowanego z kopalni.
cieniutką elektrodę pewnie pociągnie ale przetop będzie znikomy. ot takie smarkanie powierzchniowe.
baterie owszem zdechną a słabe kable natychmiast się rozpłyną.
Przeszukałem wszystkie strony w elektryce i innych technicznych i nie mogę się do tego dokopać :/ Jaki bocian ma nickgebels pisze:bocian zrobił spawarke z altka 120A i spawał na forum w technicznych czy elektryce masz wsio opisane ze schematami
Możliwe, że 100 m wcześniej smarkał i już puściłoczesław&jarząbek pisze:cienką rurkę
widać na filmie jak kiepsko była obsmarkana przed wybuchem
i nie wynika z filmu jak długo jechał potem
DiscothequeBłoto Doktor pisze:Jaki bocian ma nick
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1053350.htmlBłoto Doktor pisze:Przeszukałem wszystkie strony w elektryce i innych technicznych i nie mogę się do tego dokopać :/ Jaki bocian ma nickgebels pisze:bocian zrobił spawarke z altka 120A i spawał na forum w technicznych czy elektryce masz wsio opisane ze schematami
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość