Chevy Tahoe
Moderator: Marcin-Kraków
Chevy Tahoe
Witam
Szukam informacji na temat tego modelu interesuje mnie rocznik 95-99.Zamierzam zmienić auto i wybór padł właśnie na ten model.Wiem że tu KRÓLUJE Blazer ale może ktoś coś wie.
Szukam informacji na temat tego modelu interesuje mnie rocznik 95-99.Zamierzam zmienić auto i wybór padł właśnie na ten model.Wiem że tu KRÓLUJE Blazer ale może ktoś coś wie.
-
Zazwyczaj w ogłoszeniach jest oznaczenie 2 Dr-4Dr,interesuje mnie wersja 2Dr Sport Utility 5.7 V8.Przeglądałem ogłoszenia w Stanach i Chevy w tej wersj można już kupić od 6.000-10.000 tyś$,wiem że jeszcze dochodzi koszt transportu+prowizja pośrednika.Ale interesuje mnie bardziej jakieś info na temat samego modelu silnik,skrzynia,zawieszenie wiecie każde auto ma plusy i minusy.
Szczególnie jak chcesz się wpasować w standardowe miejsce parkingoweIKon pisze:W Polsce chyba każde większe auto ma z tym problemyMarcin1 pisze:Jeździłem w Stanach Suburbanem -świetne i mocne auto. Niestety trochę kłopotliwe w manewrowaniu w Polsce. W środku bardzo przypomina Blazera - taki nieco napompowany Blazer.
Pozdrawiam, Marcin

Pozdrawiam, Marcin
BARDZO

FIGHT NO MORE
To nie prawda co Ci mówiła mama, że przemoc nie rozwiązuje problemów.
www.pitbull4x4.pl
www.pitbull4x4.pl
Tahoe był w wersji 3 i 5 drzwiowej, Suburban tylko 5drzwi(i 5,5 metra długości:)boris.blank pisze:Szukasz 3DR czy 5DR (suburban) ? 3DR są białymi krukami na rynku i w większości wyłacznie 2WD. Widziałem na e-bay.de pięknego Yukon'a 3DR 4WD ale poszedł za jakieś kosmiczne pieniądze. To są kultowe samochody (3DR sport utility) i trudno je znaleźć.
No i obydwa modele miały wersję Z71 (bardziej terenowa(osłony,wieksze opony), ponadto Suburban był budowany w dwóch wersjach: "lżejszej" 1500 i "cięższej" 2500(możliwość targania większych ładunków, cięższych przyczep no i występował tylko z większym silnikiem.
Tahoe 3dr do chyba 96 roku był także zwany "Blazerem K".
Tytus
Jak by Kto mnie coś sensownego zaproponowł to może bym się rozstał z luksusem 

FIGHT NO MORE
www.pitbull4x4.pl
www.pitbull4x4.pl
Suburban 1500 i 2500 występują w motorach 5,7 i 7,4 benzyna i 6,5 turbo dizel z tym że ten ostatni najczęściej w 2500 (to w autach do 1999)Ironcruz pisze:
Tahoe był w wersji 3 i 5 drzwiowej, Suburban tylko 5drzwi(i 5,5 metra długości:)
No i obydwa modele miały wersję Z71 (bardziej terenowa(osłony,wieksze opony), ponadto Suburban był budowany w dwóch wersjach: "lżejszej" 1500 i "cięższej" 2500(możliwość targania większych ładunków, cięższych przyczep no i występował tylko z większym silnikiem.
Tahoe 3dr do chyba 96 roku był także zwany "Blazerem K".
Wersja Z71 zaczyna się dopiero do 2000 roku ale tu mogę się mylić.
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
-
-