Napęd przód
Moderator: Marcin-Kraków
- anracz
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Napęd przód
Tak a`propos bezawaryjności blazerków. Nie wskakuje mi przedni napęd - oczywiście próbowałem na p i n - nic i zero. Niby słyszę, że coś tam się załączyło ale napędu brak. Z załączonym, ale nie działąjącym 4x4 wjechałem do garażu. Rano wyjazd -i moje zdziwienie - przód załączony i ciągnie. Wyłączyłem, bo czas nagli do arbaitu i po południu pomyślałem eh poszaleję. Załączyłem przód - a tu dupa, nic, zero, koniec zabawy i zwrot do domu, ale znowu zostawiłem wciśnięty 4x4. Tak jest - rano był - tylko po co mi rano 4x4. Cóż to może być za przyczyna i gdzie tego szukać. Pozdrawiam
Kto pyta, nie błądzi! Więc po co pytać?
Mnie ostatnio rozszczelniła się guma na gruszce pod akumulatorem i raz brało raz nie. Sprowadziłem sobie na szybko znowu jakiś zamiennik ale mam już numer części oryginalnej i jak jeszcze raz padnie to biorę oryginał ściągam choć to kosztuje majątek.
Tak jak ściągałem jedną uszczelkę pod zbiorniczek płynu do wspomagania w Grand Amie - kosztowało w przeliczeniu 27zł ale wreszcie spokój. Tylko ustalić numery części to była jazda - ale wszystko się da o ile występuje w przyrodzie.
Pozdrawiam, Marcin
Tak jak ściągałem jedną uszczelkę pod zbiorniczek płynu do wspomagania w Grand Amie - kosztowało w przeliczeniu 27zł ale wreszcie spokój. Tylko ustalić numery części to była jazda - ale wszystko się da o ile występuje w przyrodzie.
Pozdrawiam, Marcin
Blazer 4.3V6 LS 4x4
- anracz
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Zawór
Witam!
Może ktoś wie przypadkiem, gdzie można nabyć zawór sterujący aktuatorem do samochodu z funkcją AUTO 4x4? (numer części 15706341 ale potem się podobno zmieniło na 15165891)
Jakoś nie mogę znaleźć...
Pozdrawiam
Może ktoś wie przypadkiem, gdzie można nabyć zawór sterujący aktuatorem do samochodu z funkcją AUTO 4x4? (numer części 15706341 ale potem się podobno zmieniło na 15165891)
Jakoś nie mogę znaleźć...
Pozdrawiam
VZ
BLAZER 4,3 99'
BLAZER 4,3 99'
-
-
- jestem tu nowy...
zawór
ja zastąpiłem ten zawór elektrozaworem od lpg. Działa i to za grosze