Niestety nie pojechalismy, bo słyszeliśmy ze stoi tam juz dłuższy czas. Dzisiaj sasiad ArturOK pojechał do wrocka ogladac Blazerka. Moze bedzie nowy zblazerowany

Moderator: Marcin-Kraków
Ja właśnie dla siebie ściągam klocki AcDelco ale ceramiczne. Zobaczymy - jak będą super to się pochwalę. Teraz i klocki i tarcze mam jakieś kanadyjskie (prawdziwe kanadyjskie, a nie kanadyjsko/chińskie DNA) i nie narzekam choć faktycznie Grand Ama łatwiej idzie zatrzymać.Arturosxp pisze:Trochej moim jeździł.
Ale tak jak piszesz to jest autobus i zatrzymać te koła itp to potrzeba trochę energii.
Moim zdaniem jak zmieni klocki na ceramiczne to wykończy sobie tarcze..... Dodatkowo jak będziesz jeździł automatem tak jak poprzednim swoim carem to będziesz często zmieniał klocki/tarcze oraz mam nadzieje ze tak się nie zdarzy lampy przednie. Ale kto bogatemu zabroni))
Taaaaa specjalnie niszczą tarcze żeby wymieniać bo u nich teraz jest kryzys i trza gospodarkę ratowaćArturosxp pisze:no ja chciałem właśnie takie napa sobie zapodać i koleś ktory mial mi to sprowadzić powiedział ze nie ma sensu bez odpowiednich tarcz...
Marcin czekamy na Twoje opinie
Jeżeli tak to doskonale...klucz13 pisze:Taaaaa specjalnie niszczą tarcze żeby wymieniać bo u nich teraz jest kryzys i trza gospodarkę ratowaćArturosxp pisze:no ja chciałem właśnie takie napa sobie zapodać i koleś ktory mial mi to sprowadzić powiedział ze nie ma sensu bez odpowiednich tarcz...
Marcin czekamy na Twoje opinieTo nie jest czysta ceramika tytlko semiceramiczne i są dedykowane do standardowych tarcz ale trochę droższe ,więc hiena ma mniejsze bicie albo nie ma pojęcia czym handluje
Pare lat wstecz właścicielem był ( a może jeszcze jest) jeden z szefów firmy Vette naprawiającej amerykany, a przy tym niezły mechanik .CrOOchy pisze:Koleżanki i Koledzy czy ktos zna ten egzemplarz??
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7718145
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość