Czujnik temp. "silnika"
Moderator: Marcin-Kraków
Czujnik temp. "silnika"
wiecie moze gdzie znajde czujnik temp "silnika"
- wskaznik na desce lezy wciaz plackiem i ani drgnie sadze ze czujnik byl umarl
z gory dzieki za info...
-
boris.blank

no wlasnie... boris jak tam kniga przydaje sie 
ad pytanie... ponadto jest dodatkowy czujnik zamontowany w jednej z glowic....... to jakos bylo od temperatury krytycznej czy cus... moze on tez ma wplyw na wskaznik? spraedz polaczenia w komputerze pokladowym moze pomoze...
ad pytanie... ponadto jest dodatkowy czujnik zamontowany w jednej z glowic....... to jakos bylo od temperatury krytycznej czy cus... moze on tez ma wplyw na wskaznik? spraedz polaczenia w komputerze pokladowym moze pomoze...
Lamina pozdrawia http://www.3dstudio.com.pl
SsangYong KYRON 2.0XDi + lift 3-4" +32" MT KM2
SsangYong KYRON 2.0XDi + lift 3-4" +32" MT KM2
hmm to się udziela czy jak?
u mnie do tej pory było ok ale od dwóch dni (po rozgrzaniu silnika) wskaźnik albo leży "na dnie" albo dochodzi do ok 150st i opada na dół, albo utrzymuje się stale na ok 150st. wcześniej utrzymywał się zawsze na poziomie ok 200st. (nawet nie wiem ile powinno być...)
powietrze z nadmuchu jest gorące nawet jak wskaźnik się nie ruszy
też sprawdzać czujniki czy to może termostat?
u mnie do tej pory było ok ale od dwóch dni (po rozgrzaniu silnika) wskaźnik albo leży "na dnie" albo dochodzi do ok 150st i opada na dół, albo utrzymuje się stale na ok 150st. wcześniej utrzymywał się zawsze na poziomie ok 200st. (nawet nie wiem ile powinno być...)
powietrze z nadmuchu jest gorące nawet jak wskaźnik się nie ruszy
też sprawdzać czujniki czy to może termostat?
-
boris.blank

- Marek Glinka