Czy ktoś wie?
Moderator: Marcin-Kraków
Czy ktoś wie?
http://otomoto.pl/chevrolet-blazer-C22806017.html
Może to autko jest kogoś z forum?
Może to autko jest kogoś z forum?
GMC Safari 1997 4,3 vortec
Re: Czy ktoś wie?
Zupełnie, jak mój, tylko ma beżową tapicerkę, więc chetnie bym się zamienil! (ja mam czarną
)

Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
Mnie też pasi ta tapicerka,a właściwie żonce ,gorzej ,że czarny wolałbym złoty ,ostatecznie srebrny.W ub.roku był ładny złoty i to w Warszawie ,ale syn kupował autko i mnie oskubał z kaski
Jak teraz coś nie trafię to znowu mnie oskubią bo drugi syn się w lipcu żeni 

- michal_oca
- jestem tu nowy...
Złoty z Wawki z bodajże 2002 roku z sekwencją za ok. 15 tys. ?
http://img14.allegroimg.pl/photos/128x9 ... 2115877864
Jest cały czas wystawiany, tylko nieregularnie
http://img14.allegroimg.pl/photos/128x9 ... 2115877864
Jest cały czas wystawiany, tylko nieregularnie

1998 Chevrolet Blazer 4.3 V6 + LPG
Akurat to nie ten ,tamten był 2000r
Tego jak się pokaże to podjadę obejrzeć,choć wolałbym bez gazu,moja safari jak wszystko jest ok pali na mieście 14,na trasie 12 benzyny, da się ogarnąć,choć ostatnio jak miałem problemy z P0300/wypadanie zapłonów /to chlała 20,ale ją postraszyłem ,że pójdzie do żyda to się
opamiętała.
Tego jak się pokaże to podjadę obejrzeć,choć wolałbym bez gazu,moja safari jak wszystko jest ok pali na mieście 14,na trasie 12 benzyny, da się ogarnąć,choć ostatnio jak miałem problemy z P0300/wypadanie zapłonów /to chlała 20,ale ją postraszyłem ,że pójdzie do żyda to się

czym sprawdzasz błędy?pituszek pisze:Akurat to nie ten ,tamten był 2000r
Tego jak się pokaże to podjadę obejrzeć,choć wolałbym bez gazu,moja safari jak wszystko jest ok pali na mieście 14,na trasie 12 benzyny, da się ogarnąć,choć ostatnio jak miałem problemy z P0300/wypadanie zapłonów /to chlała 20,ale ją postraszyłem ,że pójdzie do żyda to sięopamiętała.
ELM 327 na Pcmscan,silnik testuje ,za tanie pieniądze i nie trzeba jechać na komputer jak się check zapali.Parę dni temu byłem na kompie bo myślałem,że profesjonalny sprzęt pokaże coś więcej niż mój elemek,a tu d...też pokazał P0300 i nic więcej. 130zeta z kieszeni.uczniak pisze:czym sprawdzasz błędy?

Podobno jeszcze Maxitest łączy się z naszymi silnikami,ale tego nie sprawdziłem,ściągnąłem go ,ale potrzebuje kodu aktywacyjnego,a kupić to 150 zeta i nie wiem,czy będzie lepszy od pcmscana.
Nie będzie.pituszek pisze:... i nie wiem,czy będzie lepszy od pcmscana.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
To już wszystko wiadomo.Kostuch pisze:Nie będzie.pituszek pisze:... i nie wiem,czy będzie lepszy od pcmscana.
-
- jestem tu nowy...
a nie wiecie czy ten ELM 327 obsłuży rocznik 95 ?
Jeśli masz w aucie gniazdo OBD2 16pinowe to obsłuży.Choć zdarzały się auta co miały gniazdo obd2 a nie miały systemu obd2.Najlepiej podłączyć elema i sprawdzić.Grinder pisze:a nie wiecie czy ten ELM 327 obsłuży rocznik 95 ?
Ostatnio zmieniony sob mar 03, 2012 7:16 pm przez pituszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Gniazdo OBD2 nie świadczy jeszcze o protokole OBD2
Generalnie do 95r był OBD1 (w GM najczęściej ALDL).

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Ja mam 95 i podlaczylem bez problemowKostuch pisze:Gniazdo OBD2 nie świadczy jeszcze o protokole OBD2![]()

Chevy Blazer S10 95